Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi zivi protestuju, samo mi sjedimo u kucama. Bas me zanima koliko ce nas izaci sutra na proteste...
Jesi ti normalan? "Protesti"? Organozator je Sanin Musa, covjek ima svoju stranku, ne zelim ici na okupljanja opozicije.
Prvo - kod nas su svi "neciji". Drugo - a i da nisu, nije da se neko drugi pokusao potruditi i organizovati bilo kakve proteste. Trece - ne okupljas se za podrsku opozicije ili bilo kojeg individualca iz bilo koje stranke, nego za sebe, svoje dijete kako bi iskazao nezadovoljstvo stanjem u koje nas je uvukla aktuelna vlast.
Ovo je laž, slave svog pobjednika na Zvezde Granda. Inače pobjednik se zove Uzjashi Nakitu.
E ovako, ovce bosanske, se bori za EU, a ne kukanjem kako nas nece dok biramo iste cobane koji je zele u EU.
prije ce azijska drzava (gruzija) u eu, nego bosna 🤣. yebbes takvu eu
Ne, nego *ebes takvu Bosnu.
Svi bi u EU osim Srbije.
Meanwhile in Bosnia... (--_--) zzz
ovako treba i u bosni
Kakva ba Gruzija i EU, halo ba. kad su spremni cak i kandidatski status ponudit Ukrajini a tek Moldaviji, onda u toj organizaciji nema svrhe. Jos da Gruziji daju nadu, to je doslovce igranje sa necijom inteligencijom. U sustini u svakoj zemlji imas sirotinje i bogatih. I u Jugoslaviji je bilo sirotinje mnogo vise nego sto volimo priznat. Znam djecu u skoli sto su Bananu znali pojest mozda 5 puta u godini. Ovo ludo zvuci ali u BIH ti kao privatnik, imas puno vise slobode u poslovanju nego u EU.
Porediš ono i sadašnje vrijeme pa u ono vrijeme je tako bilo u cijelom svijetu, samo što su radnici pravili ne samo kuće nego i vikendice dok je to na zapadu i sad san.banane se jele npr. u Austriji manje nego u BiH to pitaj svakog starijeg Austrijanca.
Kod nas je problem sto je narod ubjedjen da je najbolje na drzavnoj sisi radit i tako se glasa. Glasa se za ljude koji ce mu sutra dijete zaposlit u drzavnom sektoru. Mi i kad bi usli u EU ta praksa bi se nastavila, i samim tim ne bi nista bog zna dobili. Jeste imao bi fondove od EU, ali bi i uplacivao u te iste Fondove. Mi se moramo sami reorganizovat. I sda udjes u EU nece nam oni smanjit Administraciju, eno Grcka, Portugal i Italija su u EU pa plivaju u dugovima zbog administracije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi smo putinovi i Rusiji se vraćamo
Kod nas oko 3 miliona ljudi iznosi svoje misljenje na facebooku
pa čak i kada nas narod izadje na ulice (tuzla zivi primjer) nista se ne desava...kod nas bi upalio jedino narodni neposluh....prestat sve placati, od poreza, dadžbina....ostaviti drzavnu kasu praznu pa da vidimo da li bib se ista promjenilo ....