Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedite još doktora iz Maroka i inžinjera iz Pakistana.
Doktor je iz Španije
svaka država ima svoje spoljnje i unutrašnje neprijatelje to što je mirno to ne znači da neko ne rovari - drug Tito.
Ne trolaj prika. Mozda nisi zato placen!
Bože sačuvaj, ovo je garant neki terorista ili pod dejstvo nečega, normalan niko ne bi, ako je zdrav uradio ovo iz čista mira.
Kažu nećemo nikad u Europu! I ne moramo.. Čaršija, šiša, zatvorena kod Edina pa kuci autom na rezervi.. Skromno ali vidjam roditelje ženu i djecu svoj sam na svom.. Ne venem tamo negdje u smještaju u bavarskoj, dok pričam sa svojima na skypu... Volim te Bosno
Neka im je lahka zemjla. A ovom cinizmu u komentarima ovdje nema kraja. Koja bagra
Ono čega su se dugo bojali stanovnici naselja (nasipa) sada je postalo stvarnost. Udar kamiona u nasip. Različite akcijske skupine u Hoeksche Waardu godinama rade na tome da ovaj gust promet zadrže podalje od nasipa. Planovi za rješavanje ovog problema datiraju iz 2018.Trenutno se izvode razni radovi na nasipima, pri čemu je promet omogućen samo građanima. Međutim, znakovi zabrane se masovno ignoriraju. Također i kamionima. Ovdje je jednostavno preusko i preopasno za vožnju kamiona.
Imal' moderatora ovdje ili je otiso' na vikend da napravi sendvice sebi i ovom truljavom novinaru koji je jako lose koristio google tr. Komentari , nigdje veze. zavoj ili okuka na na nasipu kolim je kamion vozio. Obicno umor ili mobilni u rukama vozaca, nepaznja a tura lubenica iz Spanije mora da se isporuci gospodi. Ispod nasipa se ljudi okupili i kamion je sletio , bukvalno sa puta. toliko hvala i dovidena, papci!
Španski vozač promašio put zbog radova. Prestanite nagađati i okrivljivati druge
Oni to tako u naslovu napisu da vec aludira na zna se koga...
U Nici prije nekoliko godina, na promenadi ubio skoro 100 ljudi, vozac je navodno bio neki arapin.
najviše ekstremista ima u najliberalnjim država. država koja se odrekla moralnog zakona u nama tj Boga može računati samo na haos nekad povremeni nekad stalni.
Pa pavijanu jedan upravo zato sto te kako ti kazes liberalne drzave pruze gostoprimstvo i zastitu svakakvoj bagri kojoj smeta taj liberalizam i silom i terorom namecu svoje poglede i shvatanje zivota. Imas tako masu koja bjezi od kojekakvih kaosa u svojim drzavama i onda isto to sranje od kojeg bjeze rade po tim novim drzavama koje im u biti daju puno vise nego to zasluzuju.
Kako moze biti ulicna zabava a da ulica nije zatvorena za saobracaj. Ne kontam.
nije grad nego selo...
Sta je ovo?? Kakvi su ovo kamioni ubojice u zadnje vrijeme?? Uzaas
cudno kocnice otakazuju u zadnje vrijeme.
Ulicna zabava? Moze biti slucajno a moze biti i namjerno ali ulica nije bila zatvorena. Svasta. Zao mi ljudi.