Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sjedite bagro od UN i prdite u vaše udobne fotelje dok nevini civili sirije ginui dogovarajte ali kad tad će vas bozija kazna stići zbog be djelovanja!!
UN je niko i nista dobri su da plate lijezu na racune. Jadni oznojili se nako 5 godina rata da neki dogovor postignu. Ameri su rat zapoceli sa naoruzavanju jedne i druge strane kome ce inace prodavati, sad je pola zemlje raseljeno poginulih gradovi do temelja izruseni, sad jadnici izvode sou kao i kod nas 90`.
...dogovorili su se da glasanje bude sutra...
''Francuska uzela primedbe Rusije",hahaha Rusija svojom politikom ih polagano postavlja na mesto......
Holandski bataljon ni slučajno.
Sve vas bezdušne političare stići će Božija kazna za svaku prolivenu kap krvi i suzu nastradalih ljudi i djece.