Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi tri mjeseca bombardovani i kmece ko kakve pi*ke evo 25 godina. Zamislite da su cetiri godine zasipani bombama kao Sarajlije
@BluRay da ali Srbijance su bombardovali sve uranom po mozgu
Ako budemo vracali vrijeme u kojem se vodio nepravedan rat prema BiH i Embargo na uvoz oruzje onda mozemo uci u diskusiju..Agresije Yugoslavije na BiH.Posljedice rata.sa presudama za zlocin.Genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
To treba raditi preventivno svakih 30 godina jer im udari neki virus u mozgić i napadaju sve oko sebe.
Ruku na srce..cast izuzetcima Ali ocigledno mnogi ovdje nisu skontali poentu bombardovanja!!!!! Nebitno jel srbija ili ko vec!!!! Odgovor I komentar I pitanje sad je zasto Israel nije bombardovan?
E cuj Alzir! Jb vas Zidan!
Ludo pleme pokrenulo 4 rata radi kreacije imaginarne velike srbije. Dobili po p.cki. A sada, velika zrtva. Ma mrs u pm.
Trebalo ih je bombardivat 5 godina onako isto sto su oni Sarajevu radili
a kad bi se tek počelo pričati i raspravljati na Vijeću sigurnosti o srpskim-srbijanskim agresijama i zločinima koje su masovno činili, pa su na kraju "zaradili" bombardiranje !?!
Za sto nekazu zbog cega su Bobardovani , Srbija Je zapocela sve ratove u Jugoslaviji , Hrvatska , 4 godine opkoljenog Sarajeva i na Kosovu se Zavrsilo sa osudom da nije sprecila Genocid u Srebrenici.
NATO savez je 78 dana ubijao civile i rušio civilne objekte po Srbiji da bi navodno pomogao Albancima na Kosovu.Sve to sa deset kilometara visine.I to sve bez dozvole SB UN.To ne znači da treba podržati Putina ali vam je najbolji dokaz da međunarodno pravo ne postoji.
Sta imas raspravljati... Sve dodje na svoje kad tad
UN je pudlica USA kao i sve ostale organizacije pa nalazi se u New Yorku.Nato EU UN sve se kontrolise iz Washingtona nece oni raspravljati pa sami sebi osuditi na 100 miljardi odstete.
Normalan covijek ne moze da se ne zacudi da je je servima i dalje cudno sto ih je neko bombardovao nakon svih sranja koje su pocinili od 92 pa do 99???
Nije ovo dobro ništa, svijet je podeljen kao nikada pre... Dovoljno je videti da su na jednoj strani Rusija i Kina... Vozdrica...
Nije to baš tako jednostavno. Kini treba zemljište i već krade od Rusije dijelove Sibira. Ko zna sutra šta bi poželjeli od ruskih prostranstava. Svako ganja svoje interese i samo kada se interesi poklope onda su zajedno.
ta zemlja nepostoji vise oni koji hoce da raspravljaju su je i unistili
Alzir????
@bbrzi Tačka za one kojima su vlastite ganglije mjerilo za istinu! Svaki se rad može vrednovati pa tako i rad tzv tribunala u Hagu. A prema uporednoj statistici podignutih optužnica i sprovedenih postupaka a naspram broja žrtava na svakoj strani, taj sud je van svake sumnje - politički sud. Eto o tome se radi sve ove godine. I to je proizvelo gubljenje povjerenja kod naših pravoslavaca naspram Bosne i naših muslimana. Samo Bog zna 🙏
Kod Bošnjaka je stradalo više od 33.000 civila i 30.000 vojnika, kod Srba nešto više od 4.000 civila i gotovo 21.000 vojnika, a kod Hrvata 2.100 civila i 5.600 vojnika. O kojem povjerenju govorimo?
razjebali i pobili po Hrvatskoj , Bosni , Kosovu . pa dobro su prošli trebalo je cijelu srbiju bombardovati