Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj to nanose štetu infrastrukturi, a oni poubijaše djecu, žene, starce i sravniše im bolnice, domove itd. Koja su to gamad od ljudi, da nema ovih čifuta i amera svijet bi bio puno bolji.
@federalac2000c kakve to veze ima sa ovim clankom??
@Vkokielov Prijatelju, da Bog da ova gamad tebi pomagala kao što pomažu Palestince, a ne daj Bože da oni meni pomažu. Sigurno si jedan od ove "gamad". Kažeš da treba upoznati nekog da bi mu sudio, naravno, upoznao gamad i zato pišem ovako, i sigurno sa pravom.
Niko nije pocinio veca zlodjela i duzu opsadu i latnju jednog naroda od USA i Izraela, istorija ce to pamtiti a past ce i amerika kad tad...
Staljin i Hitler sa po 50 miliona pobijenih vode i dalje kao pojedinci a ukupno historijski katoličkoj evropi još niko nije došao ni do koljena
Nema mira dok je hamasa!Sve mirovne sporazume u zadnih 30 god palestinci su odbili.Izrael je 3 puta pobjedio arape i stvarno vise nije do izraela!
Polako ali sigurno UN se oslobadjaju dominacije SAD-a!
ustani hico
Nevjerovatna je ekonomska snaga jevrejske zajednice kad ovako upravljaju Amerikom. Znaci ako zelimo(Bosna) da budemo bitni moramo ekonomski jaki bit.
JEVREJSKA ZAJEDNICA JE ELEM SAMO TOLIKO JAKA KOLIKO IM DOZVOLE NJIHOVI DUZNOSNICI DA BUDU JAKI !! SINHRONIZIRANO , KADA BI SVI ODBILI DA PLACAJU SVOJE DUGOVE " TA SNAZNA ZAJEDNICA" BI TREHNULA KO TRUHLA KRUSKA NA TLO !! E ONDA BI SE STVORILI USLOVI PO POSVE DRUGACIJIM KONDICIJAMA, HUMANIJIM , EKONOMSKU PLANETU UREDITI !!!
@bosnischeeinspritz O čemu pričaš, pad berlinskog zida nije apsolutno ništa promijenio, i danas je situacija skoro pa ista što se finansija tiće između zapadne njemačke i istočne.
Šok i nevjerica, majkem
Sad je jasno ko je postavio narcisoidnog soumena na celo SADa...
Znači UN zvanično staje na stranu onih koji u svom Manifestu kažu "mi više volimo smrt nego što vi volite život". Fino, UN je potpuno beskorisna organizacija.
Ne razumijem ove silne lajkove i dislajkove kada se spomdne SAD u odgovarajućem kontekstu. Evo, sutra nestanu i Izrael i SAD sa mape. Šta onda? Svijet je oduvijek bio arena za testiranje moći i uvijek je neko bio malo veći od onog drugog. Hoćete Rusija, Kina ili Iran da diktira tempo u svijetu? Mislite da će odjednom zavladati mir?
@Trump2020 Kina će definitivno preuzeti svjetsko vodstvo, samo je pitanje vremena. Svi ostali su samo nebitne karike. druga stvar, izigravanje majmuna ti jako dobro ide, volio bih sjesti sa tobom na kafu i popričati oko općih stvari, čisto da vidim kroz kakve oči ti gledaš ovaj svijet.
Trump na aparatima.
Niko nije pocinio veca zlodjela i duzu opsadu i latnju jednog naroda od USA i Izraela, istorija ce to pamtiti a past ce i amerika kad tad...
Rusija glasala protiv, al se Bosnjo balijac i dalje kune u USA. Pravda ce pobjedit na kraju al ce Bosnjo balijac opet zavrsit na gubitnickoj strani.
Bosnjo balijac se jos kune u USA, kad vidi Zippo i Raybanke gace mu spadnu od srece, i guze bi dao za $$$.
Pa šta bi trebao da se kune u Rusiju koja je zajedno sa četnicima izvršila agresiju na RBIH ? Ti moraš da shvatiš da mi nismo Palestinci i da ne treba da Bošnjaci gledaju na politiku kao što to gledaju Palestinci jer još uvijek nismo u istoj poziciji..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)