Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto nisu hitno zasijedali kad su cionisti napali iransku ambasadu u Siriji. Baš zagonetno.
Vijece sigurnosti je kriminalna grupa koju treba reformom UN-a raspustiti. Tim zemljama se mora oduzeti tzv. pravo veta. Sve zemlje u medjunarodnim odnosima se moraju isto tretirati
Hitno uzvratiti jos jace
UN-ujedinjeni nacisti,nisu osudili napad na Iran i,Iransku ambasadu...pod pokroviteljstvom UN-a počinjen je i genocid u njihovoj ''zaštićenoj'' zoni.
kakav sukob najavili im napad ko da su utakmicu zakazali i to prijateljski meč !
Un je već odavno izgubio značaj nažalost.Reakcija UN nije ista kada različite zemlje i strane rade ista ili slicna sranja
Armagedon pocinje
Iran ima pravo da se brani? Nista to?
U skladu sa proameričkom politikom i bosanski ambasador mora osuditi Iranske, ničim izazvane, napade.
ajde ne bi li napokon osudili genocid u Palestini!!!!
Tu dok su na okupu jednu, a ni dvije ne bi bilo loše.
Futavi Israel zvecka oružjem i prijeti svijetu trećim svjetskim, nema više života na ovoj planeti... Tek se rasplamsava vatra.
Ovi bitni ko gaće u porniću.
isto ko i rezolucija za srebrenicu 90% ljudi ne zna ni da postoji bosna a kamoli da se desio neki genocid
oooo zna, zna. Većina svijeta zna I za Bosnu I Hercegovinu, kao I za počinjeni Genozid. A najbitnije, znaju ko ga je počinio, I koji ljudski izrodi I smeće civilizacijsko ga negira.
Planeta debila