Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove motke obaveznao uvesti i kod nas..
Slazem se, ima puno proruskih fasista
Kad su ih Englezi podučili metodama vladanja... Hindusi su bezdušni ljudi...
Ciganska posla.
Tvoj mozak je pun govana
Ne pravi se pametan, upitnikk, ovo nije rasistički komentar već dvije riječi 'ciganska' i 'posla', u toj Indiji možeš da zgaziš jadnika iz najniže kaste na cesti i nećeš odgovarati za to, najnehumanije društvo na planeti gdje žensku djecu sakate i ubijaju. Ajde sjeti se ima li sakaćenja djece i kod nas i ko to radi ?!
Nigdje nisam pročitao ovoliko rasističkih komentara. Sad je stvarno sazrelo vrijeme za cenzuru. Ovo je grozno što čitam, ne mogu da vjerujem da živim sa ovakvim ljudima u komšiluku.
Ovi peglaju motkama...dok veliki "prijatelji" Bosnjaka to rade bombama...raketams...itd...
I ja sam šokiran, a nisam iz Indije
Pendrek-vrljika😄
Indijci ravni pacovima fuj
A gdje su muslimani rahat od Bosne preko Sirije i Iraka do Indije?
Ovako u Indiji sve redom tuku nije samo muslimane.
Ovo bi i nama bila svakodnevnica da nismo izborili državu Bosnu i Hercegovinu.Hvala vam svima koji ste nas odbranili i dali nam Bosni i Hercegovinu, makar i ovako neuređenu i podjeljenu.
Stoka ostaje stoka
Pa šta drugo očekivat od nekog kome je KRAVA božanstvo.KJAFIRI☝️☝️☝️
Ništa bolje nije u Pakistanu. Svi oni migranti iz Pakistana bježe od motke. Ukrade sitnicu na ulici i ako ga uhvate na licu mjesta ga tuku.
Migracijom roma iz indije su se najvise koncetrisali u srbiji i mjesali sa njima. Cak ima i par srpskih sela koji imaju isti naziv kao sto imaju sela i gradovi u indiji...
da je naše političare krkat ovako kad ne dodju u salu i izglasaju potrebne zakone. dogovorili bi se za 5min.
Ciganska posla
Mogo bi malo zacepit tu labrnju majmune
Ovi imaju atomsku bombu i smatraju se demokratijom.