Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moskovski pacov će na kraju sve druge okriviti i potrovati
Trodnevna vojna operacija ide po planu
Znači, on je sljedeći koji će dobiti čaj... 🫣
Ne valja njemu niko osim sam sebi. Takvi ljudi su najgori.
Najgori narodi su trenutno oni iz bivših socijalističkih i komunističkih država , oni biraju i podržavaju tipove poput Putina, Lukasenka, Dodika, Orbana, Vučića itd.. Ovcama trebaju pastiri kakvi god da su. A izmisljeni neprijatelj je uvijek u priči kako hoće da ti ukrade ono tvoje i tvoju istoriju mitomaniju itd..
Krivi Šojgua za gubitak na svim poljima,ukrajinci napraviše cirkus od tkzv velike sile, pa ga sad govor tjela odaje. Majmune me šalji omladinu da gine, poseri se na svoja odlikovanja, nije ti Šojgu kriv što se borcima neda napadati i ginuti za tvoje ludilo. Mali kreten.
Ovo, su idioti koji šalju mladiće u rat i onda priznanja ko fol, ja da sam mu Šojgu, bio bi na leđima
mali podli PSIHOPAT, krokodilski PSIHOPAT......ŠČ
mislim da bi trebali pojesti jedan drugom govno da se izmire il da uzmu mačete pa da se kako treba i priliči isjeku na peke.
Bolesni patuljak.
Šojguu nema problema sa time. Ode u penziju ako mu se neda dalje... A kud će Pujtin? On nema kud
garant
popodne ja kreno praviti puding kupio mlijeko u kesi kad ja vidim ne vri mlijeko vec hoce da se usiri ja nist oso do prodavnice kupio mlijeko u tetrapaku i opet prokuvavaj jedva nekako uspjede
Pa i Karadžič i Mladić su bili u sukobu. Kad kreneš na "slabijeg", podcijeniš ga pa počneš dobijat po pičci onda to ovako izgleda. Ovo sranje će stat rasulom Rusije iznutra.
Mozda mu ovaj cuva ledja