Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rašćeraj feminjare ...
mamu ti rasceramo.
Feministi, derpaši, biljojedi - preživari, anti vaxeri...sve se to pomamilo i izbacilo kompletno drustvo iz ravnoteze. Zato te zemlja satra bijela kuga, hiv i ostale do juce nepoznate bolesti, pa uvoze “radnu snagu”...da im zemlja ne potone.
A bosnjo podrzava ugnjetavanje zena jer ko su one. Kad su objavili da se turska povlaci ovdje na klixu slavili.
E moje kukave bosnje
Ovo je svakodnevna gužva na Eminönü 😂😂😂😂
Zatucani i zlocinacki Erdogan unistava Tursku isto kao i njegov jaran Bakir Trezoras BiH!
cuj to ;)
Podrška ženama u Turskoj. Izdržite jer i većina muškaraca u Turskoj vas podržavaju.
Protiv pedera sam protiv uvjek jer pored ovakvih lijepih zena ti cupavca trazis,a ovo sto zene traze ravnopravnost sa muskim rodom kad te covjek bije sto se zalis na nasilje nad zenama ako si ravnopravna ne kontam valjda i ti njega treba da bijes.
Glup ti rezon. Znaci ako ti stari polomi staru, jer je prepekla meso, ti nemas nista protiv?
Feminjarske kokoške zatvorit u tor i nekad im pomalo bacit žita.
Vidila žaba da se konji kuju pa i ona digla noge
Interesantano da na ovim protestima za zenska prava ne mozes vidjeti nijednu lijepu i zgodnu zensku, moze li mi neko objasniti taj fenomen, ali najozbiljnije
Čuo sam da u Turskoj zapravo najviše homoseksualaca ima
SDA parazit je na strani brke
Ruza Tomasic je u Hrvatskoj, vodeci Udruzenje gradjana Uime obitelji, ostro se protivila Istanbulskoj konvenciji i na referendumu u Hrvatskoj su to odbacili. U osnovi to je otpor u Hrvatskoj rodnoj ideologiji. Postoje 2 roditelja - mama i tata. Po Instabulskoj konvenciji homoseksualci su uspjeli izlobirati da postoji Roditelj 1 i Roditelj 2. Dakle dvojica tata usvojili sina. Ili sutra da dobijemo premijera ko Finska da ne zna sta je po spolu. Da nema spol nikako, kako se izjasnjava ono
fuj, fuj i samo fuj na ovu Erdoganovu odluku....!!!
ma sve sto je normalno mora bit fuj.... ha ja ;)
Lgbt protestuje prave plaćenički nered.
Jel slucajnost da se ovo desava na Lejli Berat?