Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačan broj Budžetskih lešinara neradnika i sisavaca budžeta 65% je reklo NE i oni se raduju. Užas ! Ostalo 35% su privrednici , ne zaposleni itd
Ko im je kriv sto nisu izasli. Isto kao i kod nas na izborima, svi imaju mogucmost izac, a izadje samo 50%
Pa nije kod njih admistracija ko kod nas:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodjo Vi ne platiste jesi vidio ode ne plati
ja dok gledam grcku, prosto me strah sta ce s nama biti. oni bar imaju turizam, a jadna nam majka, sta mi imamo? administraciju i politicare na rasprodaju?
Kakav udarac za Bakira i ostale desničarsko kriminalne nehljebe,koji su naučili da se naguzuju Mmfu
Po 3 marke nek daju svi gradjani Eu-a i izbrisat će im se dug.Velika je stvar što je Grčki narod predvodjen komunistom Ciprasom pokazao zube onoj guti iz Berlina,to će da bude vjetar u ledja Evropskoj ljevici generalno,cetnici i ustase uskoro na infuziji
Zasto bi bilo tko dao svoje novce za dug tudje drzave? Ne mozes uzeti novce, pa ocekivati da drugi za tebe placaju. Sve drzave imaju svoje dugove. Nema logike.
Nek se Grci spreme za rat sa srbima, srbi ne vole kad se dogodi referendum od preko 60%.
Sta je to bilo sa Grckom ljudi?
propo ko grcka
grci su uvijek bili napredna civilizacija :)
Bes Grke!
BRAVOOO!!!
Bilo bi interesantno vidjeti kako grcka izlazi iz EU, i onda recimo stane na noge.
Ovi Grci k'o mi, nemaju pojma za koga i zasto su glasali. Ne znam sta slave, za ovo moja stara majka kaze" "budali more do koljena".
Merkel je fino rekla: "temeljne Europske vrijednosti su rad, red i odgovornost, ako to ne sacuvamo propast ce i euro i EU". Ako cemo biti iskreni prema sebi nitko juznije od Austrije ne pripada u EU. Grci su Balkanci koji su trosili ludje od nas a sad kazu da su krivi oni koji su im davali pare i da je dug "odiozan" kao da ga je napravio neki diktatorski rezim koji oni nisu izabrali na izborima. Ovaj referendum ne znaci nista za njihove pregovore s kreditorima, sad ce fino bankrotirat i onda se nece buniti protiv manjih place jer ce biti presretni ako ih ikako dobiju. Nisu Njemci sisali vesla da im Grci prodaju svoje jeftine balkanske fore, sad ce se zaduzivat kod Putina i Kineza pa kad ne budu mogli vracati dug ovi s njima sigurno nece pregovarati nego ce fino anektirati njihove otoke i ako treba i oruzjem naplatiti svoje.
ovi grci isto srbi slave pobjedu na kosovu tako ce I grci slave svoj ekonomski krah da se moze zivjeti bez ktedita svi bih zivjeli ah ti pravoslavci uvijek slave svoje poraze
ovi grci isto srbi slave pobjedu na kosovu tako ce I grci slave svoj ekonomski krah da se moze zivjeti bez ktedita svi bih zivjeli ah ti pravoslavci uvijek slave svoje poraze
https://www.youtube.com/watch?v=DF-uR5c0VAE
Sad se smiju, za dva mjeseca placu, ispadaju iz EU i pridrzuju se crnom kolu BiH, Srbije i Makedonije. Ajde Grci, bar ce vam sad biti Giros 2KM umjesto 20€, hihihi.
Upravo sad gledam na njemackoj TV grcka vlada je prije sat vremena donijela odluku da stanovnici grcke nemogu imati vise od 8000€ na kontu sve ostalo drzava oduzima. Toliko o planu grcke vlade.
Ma propali su, eto im sad penzije u 50toj godini i lijencarenje, nista ih mi nije zao, ako je svabo mogo raditi do 65. ko ih jebe, neradnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)