Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista posebno, Vrhovni sud se naginje u jednu stranu svakih 10-15 godina
Zasto majka 5 djece i jrdnog muza koja cvrato stoji za brak i ljudske vrjednosti mora biti konzervativna.
@danko.marin Zato sto je protiv abortusa.
Trump je gotov. Lažov. Kada je Obama 7 mjeseci prije izbora imenovao Merrick Garland onda je Trump govorio kako to Obama ne bi trebao raditi u izbornoj godini, kao da sljedeci predsjednik bi trebao izabrati. Republikanski Kongres ga podržal. A sada jos bliže izborima on bira svog sudca i Kongress ga opet podrzava. Ljudima ovdje je dosla laži i licemjerja.
Trpa li ovo Donald?
Pa zar nije onaj građanin Bajrović sredio da Amy ne bude izabrana pa da Bošnjaci izaberu predsjednika SAD-a. Što smo ga onda slali u Ameriku . Izgleda da je i on spremio pare u đep ili je malo navratio u kazino kao Šaćirbegovič i sada prosipa ublehe . Šta se glupira jer on sa načelima građanske opcije nema veze pošto je rigidni nacionalista i takav samo ide na ruku Dodiku i Ćoviću protiv kojih se ko fol bori .
Ja, I?
dje su klix natzionalisticki nastrojene bosnje.....e ova vas mrzi.
Unistila sebi karijeru vezujuci se za odlazecu administraciju :) Poslije izbora ce mijenjati ustav i ograniciti koliko sudije mogu biti na tim pozicijama.
Uzas !!!
dobar milf
...ovaj dozivotni mandat, može biti završen već sutra, danas ili za par sekundi.
Ovo se moze dogoditi samo u USA, da za sudiju Vrhovnog suda bude izabrana osoba, koja ima samo 3 godine iskustva kao sudija i to u Sudu jedne od drzava.
Sad ce demokrati osjetiti cari vrhovnog suda.