Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo cijepi nek se ova pošast zavrsi vec jednom. Kaze čipovat ce nas, ma neka me odmah čipuju ako imaju neke koristi od mene samo daj da nastavim normalno zivjeti i raditi.
@tovar95 čipuj me care
@tovar95 kazu cipovat ce nas a samovoljno dadne na mobitelu otisak prsta, skenira mu lice, upise racun sa banke 😬
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Realno,ovaj Pfizer je spasio mnoge da mogu zitgu pod stare dane,dobra je to firma.
dokazano sigurna loooollll
Hajde Fadile gurni all-in
Bravo za britaniju,jos jedan dobar razlog zasto je napustila eu,briselskim birokratama treba mjesec dana da razmatraju odobrenje,i onda nama popuju o tromosti sistema.
Mrs i vi i retardirane maske!
Boris Johnson, predsjednik Vlade UK-a je naredio da se ovo odobri na brzaka, jer ce UK od 01.01.2021 god. izgleda iz EU izaci bez zakljucenja ugovora o regulisanju medjusobnih odnosa. To dalje znaci da ce se na njihove ekonomske i ostale odnose od 01.01.2021 primjenjivati pravila Svjetske trgovacke organizacije, cija primjena ce biti mnogo nepovoljnija za UK, koja ce time imati veliku ekonomsku stetu.
Čuj čipovat? Pa već smo čipovani preko mobitela i video nadzora i bankovnih kartica, pa preko komšiluka, rodbine :) što zabada nosinu gdje si, šta radiš....
Ako ta vakcina ima neki MIKROČIP, kao da neka nezavisna laboratorija u Beogradu, Mostaru, Zenici... ne može uzeti mikroskop i pogledati sta je u vakcini...
Svi vas ( politicare, vladajuce stranke, vladu, zdravstvo, predsjednistvo) molimo, ako se bude BAS MORALO vakcinisati, ne dozvolite da se narod vakcinise kineskim vakcinama. Mislim da smo i previse bili pokusni kunici.
Britanci i upravljaju svijetom
Dakle Britanci ce se vakcinisati americkim vakcinama a BiH je kao najbliza britanskim vakcinama zbog dostupnosti i cijene????
Bas da vidimo kako ce se kretat broj mrtvi i zarazenih, postoje sanse i da se poveca, a mozda i smanji Bog zna
@fbUser1603442019 Istinite podatke sumnjam da će iko od nas vidjeti, jer se dosta izmjenjuju, to možemo već sad da vidimo. Ja prvi ne vjerujem u naše podatke.
Ujedinjeno Kraljevstvo i Velika Britanija nije isto. Velika Britanija je samo otok koji nema samo svoju administraciju, nego je ukljucen u tijela Ujedinjenog Kraljevstva.
Ako su ove farmaceutske industrije ovako brzo uspjele napraviti vakcine za Covid-19 to može biti ili da su već ranije krenule u izradu ili da je farmacija toliko uznapredovala u manje od godinu dana što je više vjerovatno naravno :)
Ma jašta 100 godinq nema vakcine za tumor,HIV i ostale bolešćure a ovu dobismo za 10 mjeseci i da znate svi ćemo je peimiti htjeli ili ne
Vakcina za tumor???? Ti si nešto ozbiljno pomijesao...
Nece ista vakcina biti nekom milijarderu i nekoj fukari što radi za 200-300evra