Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek toliko naoruzanja da se moze drzati balans,tj iscrpljenje i jednih i drugih
Zapadu nije cilj da se ovaj rat brzo okonca, nego da se s njim Rusija dodatno oslabi, zato i salju ovoliko oruzje Ukrajini.
KADA VIDIM MILIJARDE U NAORUZANJU ALI SVAKODNEVNO I SJETIM SE NAS U RATU POCINJEM DA NAVIJAM ZA PUTINA
Kad čitaš komentare na Klix-u tačno pomisliš koliko je samo ova država stručnjaka iznjedrila. Znaju ljudi sve. Razumiju se u sve. Eksperti za oružje, eksperti za istoriju, eksperti za globalna previranja, eksperti za dnevno-politička pitanja, eksperti za sve i svašta. a veze sa životom nemaju.
12 tenkova na liniji dugoj 1500km? Tanko je to ko bašlija.
Sto je Europi ovako draga Ukrajina a nama embargo.
Mogli su cekati da rusi unisti Ukrajnu skroz onda poslati, cemo toliko zurb...inace englezi i ameri su poznati po tome sto dozirano unistavaju drzave. Na kapi im daju sto im treba da bi uradili posao kako treba i temelito. Bosna, Afganistan, Irak itd....su isto to prezivjeli
Ma ja, tebi i takvim je Amerika kriva za Bosnu a ne primitivni balkanci. Amerika nas zavadila a nije Milosevic izvrsio invaziju potpuno isto kao i Putin sad. Bili neki Srbi ugrozeni na Ovcari pa su odlucili masakrirati Vukovar. Postedi me!
Postoje dva problema kod ovog tenka: Ovo je tenk od 75 tona - ogromni heavy tenk koji ce se brzo zaglibiti u ukrajinskom blatu - njive ili mocvare, svejedno. Drugi problem je opskrba streljivom kojeg nema
Ovo je sad promjena. Ovi tenkovi su puno nadmoćniji nad ruskim... Protiv njih nije dovoljno imati obični tromblon
Ukraina je odavno postala poligon za testiranje oruzja
# valjda tenkove,ne tankove g. novinaru...
Prva verzija ovog tenka je nazvana Roštilj za Tomije😆😆😆
Bili na benzin sa loše zaštićenim rezervoarom pa ih Njemci lako palili pancerfaustom.
Trgovina oružjem cvjeta a Ukrajina neće pobijediti u ratu već je jako puno izgubila
Sto ce se Rusi docepat britanskih tenkova
Neće ovo vidjeti prve linije, osim ako Rusi opet dođu do Kijeva.
I Kinezi.
Ovaj izgleda robusni nego onaj ruski t70 i t90.
Pošaljite im T95 Destroyera a francuzi bi mogli AMX 50 100