Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko veli , nemam šta puno , ni zijanit , 😁
@fbUser1566979624 pa ja, moraju na nekom testirati :)
@fbUser1566979624 by the way koja je ucestovala u neredima u Belfastu sredinom 70 tih protiv UK.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AkoBogda da pocne i kod nas sto prije! A oni koji govore " cipovat ce nas, pratirmt ce nas" neka se zatvore u kucu i ne mrdaju nigdje tako da im i ne treba vakcina. Bas ce neko prpsjecnog bosnju da prati 😂😂
@mlrnes Isfurana floskula sa cipovanjem, ali ono sto ti i takvi pripovjedate je skroz suprotno. Znam ljude koji nisu po pola godine izasli iz kuce, strah ih zaracit ce se, ima ih u u 20-im godinama. Takvi ce se prvi vakcinisati, i opet ce ih biti strah. Na drugu stranu ovi sto ne zele vakcinu se citavu godinu ponasaju kao i tokom svih ostalih godina, bez zatvaranja, maski, ne-druzenja i slicnih totalitarnih mjera.
@mlrnes Baš tako. Danas svi sve znaju, i svaka budala govori. Fascinirana sam ljudskom glupošću. Bill Gates eto baš nema drugog posla. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi koji vjeruju u ovu prehladu sad odma na vakcinisanje. Da se zadovolji statistika, da nas zloceste antivaksere ne bi prisiljavali.
90+ ne zna ni sta prima a kaze zena ovo mi je ko rodjendan :)))
Problem je sto maske nece pasti i sva sarada ce se nastaviti. Zivot koji ste zivjeli zaboravite.
Gospođo sretno vam bilo ona da se boji smrti nebi ovo radila Bože sačuvaj mislim da nema glupljeg naroda od Bosanaca pa valjda nas zato svako i gazi ali komentarisat negativno ruj smo svjetski prvaci molim vas školuj te se i idite redovno zubaru
Kod nas ce Sebija pa Bake, a narod ako zapadne ko ih šiša.
kako se slatko obukla mala nanica, prekjut.
citam komentare pa se zabrinuo sa kakvim sve imbecilima i maloumnicima djelim zemlju...
Corona ne postoji. To je dogovor drzava i medicinske industrije da nam cipuju kako bi nas lakse mogli pratiti. U tome im polaze Bill Gated i Ellon Musk. To sam negdje procitao samo ne mogu se sjetit’ gdje. Kad nadjem clanak postat cu ga ovdje. A ovo mi je isto pricala tetka Fatma iz Kaknja njoj pricale neke zene uz kahvu.
@HeisenberG22xx Zaostala ti ta fora s cipovanjem, znaci zdrav covjek koji ne zeli primiti vakcinu jer vjeruju u cipovanje? Nema drugog razloga? Po tvom komentaru svi smo mi ograniceni na price nena iz komsiluka..ja vjeruju m samo svojoj tetki Sefiki iz Han Pijeska..
Dobra vijest za covjecanstvo.
koja vam je poslednja zelja? "Zelim vakcinu primiti u najudobnijoj fotelji na svijetu". Ok!
najludja u carsiji
Kod njih fotelje u bolnicama a kod nas drvene klupe...bez naslonjaca.
Toooooo baba :)
sretni dobitnik
Super! Za sve one koji kažu da prof Badnjević, direktor Verlaba (neprofitne firme) i prof Marjanović sa Burch Uni nisu nikakvi naučnici već demagozi željni novca, ovo je najbolji demantij. Ljudi su svoje vrijeme, znanje, energiju posvetili radeći na ovoj vakcini. Nisu imali vremena za gostovanja na TV zbog marljivog humanog rada. Svjetski, a naši!