Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i srpski patrijarh je rekao istu stvar nakon poplava u srbiji. osim par novinara i glumaca, niko se nije sokirao izjavom
sokiraose patrijarh
Eto sto ti je crkva. Kaze sto ih vrijedjas govoreci da su isprljali monoteizam. Pa ne moze se ostat ciste monotisticke vjere i mijenjat temeljne principe kad god kakav trend naidje samo da se ne bi izgubilo na popularnosti. Sto je pravo, pravo je, sto je krivo krivo je. Svaka cast ovom sveceniku. On je u drugu ruku potvrda da medju hriscanima ima vjernika.
@KogaBriga Ko vjeruje u Jednog Boga, zna da je apsolutno svaka pojava i promjena uzrokom od Njega, pa tako i zemljotresi genralno a i ovaj konkretno. Nije lahko spoznati relacije izmedju ljudskih djela i njihovih posljedica nekome sa strane, ali nekokm ko je pogodjen posljedicom a narocito poboznom covjeku da se naslutit ta veza. Ako je on ko lokalni svestenik to rekao, to se misljenje mora postovati ako ne prihvatiti. Oni se ovdje distanciraju sto brze mogu. Jasno je kakvi su motivi.
@KogaBriga Hej, odusevio si me stavom. Jedino sto bih prigovorio je da se ne moze zanijekati poboznjaku koji iskusava "kaznu, opomenu, milost" pravo da to protumaci kako je ovaj covjek to protumacio. Kad se meni desi neki belaj, ja u dubini duse slutim zasto je. Tako jos vise neko ko je u stalnoj vezi s Bogom, ako je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na neki nacin svjecenik je u pravu. radeci lose stvari, ljudi krse zakone prirode i kosmosa i kao rezultat dobijamo vremenske nepogode, zemljotrese itd...
svecenik.
svećenik je izjavio ono što piše u bibliji, samo se vatikan pretvara da takva poglavlja ne postoje. što se tiče o osvetoljubivosti vjerovatno nema goreg boga od abrahamovog.
I vatikan sere kad su iz vatikanske crkve izninezdili prvi pederi i lezbejke
Katolicna crkva se uvijek prilagodjavala.... al necem drugom osim Bozje rijeci
@KogaBriga a dobro... evo sad se odrekla kreacionistickog ucenja. Sve kako vremena i prilike nalazu
Sta ono rade pederima u 57 muslimanskih zemalja?
Dadnu im jarca umjesto koze
Hej;"vatikan NAPAO svećenika"....od toliko riječi u bosanskom jeziku...
procitao covjek sta se desilo s Pompejima..pa se boji da se opet ne desi
dečko je upravu 100℅, nego napusti zabludu i prihvati Islam, istinu, pravdu, svjetlo
I da prihvatim religiju koja se sabljom širila a ne ljubavlju prema ljudima i Bogu, da ubijam ljude zato što mi vjera to nalaže pa da me u raju čeka stotinu nevinih djevojaka s kojima ću da se seksam beskonačno. Ah te nebeske orgije, ko može tako nešto da odbije..
Nista nije pogresno rekao
pa u pravu je
Zemljotresi su bozja kazna za pederluk! Vatikan obozava cenzurisati govor..i drugacije misljenje.. naduvajte ga se vatikanci!
https://www.dvlottery.state.gov/ https://www.youtube.com/watch?v=-BLwf-CigOc Lutrija za zeleni karton USA,prijava traje do sutra 7 novembar,pozurite,ako zelite da s prijavite za izvlacenje 2018 godine,mnogi su ovako dobili vize i dozvole za boravak u USA.Prvi link je gdje treba aplicirati,drugi link je kako aplicirati,uradite jos danas i sacuvajte zadnju stranicu kad zavrsite aplikaciju ,tu suvam brojevi kojim mozete poslije provjeravati vas status.Ovo je sve besplatno.Sretno.
@malosutra633 nije ovo ba bolan za vas UHLJEBE ovo je za postenu raju.A vi cete izumrti ovdje u BiH.
@malosutra633 kaze se na starobosanskom ti o tome pojma nemas.
klix dajte koji članak o kmerima, da im se napijemo krvi malo
Vatikan laže sebe i druge,za sve postoji kako i zašto.