Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brine se za Navalnog a dao Izraelcima 50 milijardi da ubijaju Palestince. Ko o cemu kurava o postenju.
@Ciciban ... ustani kada izgovoriš PALESTINA!
dok se ovaj javlja vandredno znas za koga je i sta radio Navalni
Izglda da je propala investicija …..
Sjeća li se ko njihovih metoda?Nešto slabo pamćenje.
E sad je kraj , e ako zapuca ja cu par gaca u torbu i pravac Njemacka, sto je sigurno sigurno je
možda je bolje u Čile, J. Afriku, N. Zeland dok se ne raskusuraju
Stari patetični klovn. Dok finansira ubijanje palestinske djece, on patetiše nad smrću jednog običnog političkog disidenta. Kenedy vam se prevrće u grobu, a Assange u zatvoru zbog neopisanog licemjerja. No passaran!
Ameri su posljednji koji imaju pravo kritikovati nekoga,primjera mali milion,ovo sa Izraelom je zasjenilo sve!
Licemjerni zapad ide sa propagandom toliko daleko da više i ne govore provesti će istragu, ispitati ko je odgovoran nego odmah optužuju. Putin je tada uradio iezo što su Amerikanci Assangeu i ekipi.. Samo eto oni smiju a ostatak Svijeta ne smije (sabotirati špijuna).
Ha ha ha pitaj Assange i ljude u Gazi šta oni misli o ljudskim pravima
Nemoj to pominjati, taman ljudi zaboravili ko je.
I ti si odgovoran za Palestince, koja brutalnost je tek tu
ja sam za bjelu evropu i ovdje je nakon nase avanture i greske opet bjeli na meti a stoku iz arapski i africki zemalja uvoze pod mantilom tz izbjeglica!
Prosipaj šuplju nekome drugom. Tvoj pajdaš Natanjahu ubio preko 10 000 djece a ti mu šalješ naoružanje. Imaš pravo da šutiš, gori si od Putina.
"Smrt jednog je tragedija a smrt miliona statistika" jeli to pravilo kojim se vidi Bjela Kuća dok šalje oružje,municiju,dolare u Izrael.
Izgubiše CIA operativca, nije lako. Kao bajagi mrzio muslimane u kokusima. Providan plan CIAe da rasturi Rusiju ako on uzme vlast, da izazove revolt muslimana pa da krenu obojene revolucije.
Ja teorije braćo moja mila....pusti muslimane, nigdje veze sa Rusijom, Putinom,Bidenom.....muslimani su tu samo da bi ih ovi gore nabrojani ubijali....nego senilni starci mrze mlađe političare, ubili bi dijete rođeno ako im zaprijeti skidanjem s trona. Sve su to mrcine.
Sad ga pitajte ko je Navalni , ovaj senilni će misliti da je to marka sladoleda
Asandz,Snowden,Guantanamo
možete povuć putinu
Može i Putin Zelenskom!