Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo dodat da ak genocidna SRBIJA udje u EU mi necemo pa taman nas MOLILI svi i Bill Klinton,mi cemo sa Iranom I Saudijskom Arabijom NAPRAVIT UNIJU pravednika na ALLAHOVOM putu BIH4EVER!
Pa ovo je vec ULAZAK Krvave fasisticke srbije u EU-u! NADAM se da ste svi shvatili da je ovo jedan veliki korak za krvvu srbiju,a unistenje Bosne i Hercegovine! DOKAZ da su Bosanskohercegovacki politicari nazainteresovani,nesposobni,izdajice i ne patrioti! CAST pojedincima,ZNAJU na koje mislim! Jadna bosno i Hercegovino bila si jedina drzava u rzgiji DANAS te IZDAJU svi,dal gradjani dal politicari! SUTNJA nije solucija,ZASTO se ne TUZI genocidna srbija???sta ceka narod??? BiH4EVER!
sta je ovo, samo jedan glupi komentar do sada
gdje ima srba tu ima propasti, srbi su cudan narod. siguran sam da EU razmislja atomsku bombu puci sred beograda :D