Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko bi očistio po ovoj vrućini
Ti se ne izdenadjujes jer na selendrama Palama i Sokocu redovno pada svake godine, malo sidji odozgo bio bi normalniji
Lezi buljevar na livadi, ovce pasu oko njega potocic zubori. On nabio subaru na glavu drzi slamku u ustima. U torbici hljeb i luk. Sunce upeklo a on obuko opanke gleda u nebo i masta da dosze u Sarajevo.
Khorasan je sav u planinskim masivima pa se moze ocekivati i snijeg.
"poprilicno je neobicno imati snijeg u Afganistanu u sred ljeta...utice na usjeve..." Jednom kad ovce uzmes, tjeras ih kud zelis. Stoko: u Afganistanu nije pao snijeg u znanoj istoriji.
Pisac, pitaj ove što ratuju, šta je klimatski poremećaj.
Ako čuju Eskimi napast će ih sad oni
Još im samo viski fali...
Snijeg pade na behar na voće, neka kreše tko god koga hoće.
Čudesna zemlja
Klimatske promjeno je nesto ko i korona, dakle laz, klimatske promjene ne postoje.
Neki dan sam citao clanke iz njemackih novina jos iz 1921 i dalje, dakle prije 100 godina i kad sam procitao podatake iz tih godina onda sam shvatio da se pod ovom danasnjom primjenom pojma 'klimatskih promjena' krije nesto vrlo veliko i opasno, jer su tada bile kako velike vrucine tako i hladnoce kao i temperaturne razlike.
Tamo najmanje 10 miliona ljudi nema šta jesti a majke ne smiju ići na posao i raditi. Prosječna starosna dob samo pada i pada
Cudna vremena Avganistanci pod snjegom ,jos malo pacemo vidjeti Eskimce u kupacim .
Greta Thunberg na aparatima
Pa poplave i neocekivani snijegovi su posljedica klimatskih promjena.
Nema veze. Sada neka se pomole triput i bit ce sve ok.
Snijeg pade na behar na makove
kraj svijeta je ovo