Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobit cemo vize za kantone, mi idemo unazad
Go Albania go!! Bosna ce da bude kao rezervat..dok se nacija ne dosjeti i ne smjeni ovo smece od politicara koji nas predstavljaju
kakva je to supljna,kakve veze ima koje si vjere,dobijes uslove pa ih ispuni ili umri u ghetu
ja ja staaaari mojj. odoše šiptarčine lagano naprijed, a vi se kontajte šta vam je bio pra pra pra djed (kojeg nisi vidio ni u snu a kamoli da imas ikakve veze s njim)
Pogledaj film Noz pa ces da vidis ko su ti preci, ti si decko obolio koliko si u zabludi :) A jeo si svinjetinu do 92? I danas je jedes, samo nisi svjestan i pijes rakiju :) Ugledaj se na ovog bosnjaka odozgo :)
moji preci su prihvatili krscanstovo prije 500 godina dok su bili bogumili, a odmah nakon 100 godina prisilnog krscanstva presli su na cisti islam koji je do danas zadrzan. nema te vize i te evropske demokratije koja bi me natjerala da jedem krmka!
naravno, nasi preci su i prihvatili islam zbog beneficija, pa zasto ga se zbog beneficija nebismo i odrekli?
to je zato sto ima puno albanaca katolika, a nama bosnjacima ne dadnu jer smo svi muslimani... ja cu ubuduce da razmislim da li da ostanem musliman