Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plemenito od Pape, ali sumnjam da će ga Židovi i Trump poslušati!!
UBITI POBITI
Zamisli kakva bi glupost bila da je neko u Ausvicu pozivao njemacke strazare i jevrejske logorase. Ne mozes pozivati na mir Palestince.
Ocekivati mir dok ti zemlju uzurpiraju,tesko brate.....Vratiti svaki pedalj Palestine,vratiti svetu al-aqsu,izgraditi svaku porusenu kucu,srusiti svaki nelegalni cifutski objekat i to je to..
Najbolje rjesenje i za Izraelce i za Palestince je stvaranje zajednicke drzave u kojoj ce ljudi zivjeti zajedno. Pri tome vrhovna, univerzalna vrijednost bi trebala biti tolerancija i mirna koegzistencija. Svi oni koji bi povecavali netrpeljivost i stvarali tenzije izmedju razlicitih naroda bi trebali biti kaznjeni. Ovo ce biti ovako jednoga dana ali ne za naseg zivota. Nismo mi dovoljno pametni ni civilizovani da bi shvatili da je suzivot i mjesanje razlicitih kultura u interesu svih ljudi.
Probudite se muslimani vrijeme je.
koja klika....
Poziv uputi samo ćifutima, Palestinci su potlaćeni u uvijek su bili za mir
Da su Palestinci većinski kršćani davno bi dobili svoju državu. Sve je to dvoličnost, ali naravno svim katolicima čestitam Božić
Zašto sam pročitao ovo Urbi et Orbi kao Obi - Wan Kenobi?
zato što gledaš previše Star Wars..
@CheshireCat Nisam nikad to pratio, zato mi je i čudno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DEDZALU, DOVEDI NA ZEMLJU MIR I SPOKOJ.