Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sile do Bozje!
Prirodne valjda.....ili ovo vasi bogovi svojim vernicima rade?...... Pa ja bi mu ocupao bradu...ne bi mu se molio...
to se zove priroda!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U ovakvim situacijama vidis Allahovu moc, prakticno onoliki okean nestao.
I ovo top komentar?? Pa vi postajete vilajet...kalifat....il sta ja znam..... A onaj danas prica o islamu i nauci....
@Undertaker ma glupani
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ma nemojte se zavaravati, to je sve farsa, ovo se sve snima u ogromnim holivudskim studijima, u pozadini je sve led ekran, znam, moj brat radi tamo. Žika, toronto.
lrma budalice jedna, vraćaj taj okean nazad, nije to naše.
Isti slučaj na Bahamima... 😔
Oj Alija sta nam uradi
daaajjjj gaaaaaa vamoooooooo
Pogresan ste klip uzeli jer nije do Tampe jos dosao i trenutno ukazi u Naples. Mada pise na klipu Tampa nije u pitanju Tampa nego Marathon :)
Pa sve je Allahova moc cak i tvoj komentar koji pises :) Pogresno postavljas stvari u zivotu i divis se prirodnim fenomenima koji su stvoreni kao i sve ostalo u zivotu ne dogadja se bez Allahova odobrenja. Divi se Allahu a ne njegovim stvorenjima :)
@Macak36 Sto si lud? Ako ti vjerujes u Allaha a mislis da drugi sto vjeruje u drugo nema pameti samo razmisli da radi istu stvar poput tebe :) A kad smo kod nekih stvorenja i zivota i planete, svako ce da se divi onome sto hoce a ne onome sto ti zelis. Svako ce postavljati stvari u svom zivotu kako on hoce, kako njemu odgovara i kako vjeruje. Ti se nasao provodit Allahovu rijec. Stidio bi te se jer pise lijepo da Islam ne forsira, a ti ga forsiras i ne uzimas tudje u obzir.
Haha koji debili. Samo leže smrde prde i sve dobro i loše pripisuju samo Allahu. Vjerujem u Boga ali ovo izlazi iz granica religije i prelazi u zatucanost i primitivizam.
Isil preuzeo odgovornost za Irmu
Kakve su budale ovi vjernici, ne vjerujem...
sarajlije selite se na floridu vi ste navikli bez vode
Samo Allah istina je!!!! Sve je ovo prah i prašina jedino Uzvišeni Allah silni i mudri kad kaže BUDI!!!! i ono BUDE!!
@zavrtak tako je sestro da ti Allah ukaburi!
@Sulejmanagic2 Legendo ja se samo zezam
ovo Kolindi ide u korist sace jadran postat turisticki atraktivniji od floride
"Prirodne tvorevine"?! Ocigledno je da smisao za sastavljanje recenica nije jedan od "prirodnih" telenata koji odlikuje veliki dio tzv. novinara vaseg portala.
Dali je ovo moguce da se ovo u SAD-u dešava??
Jeste li vidjeli kakvu moć ima He-Man, gospodar sive lubanje.