Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makron je lutalica pariških ulica
Placenik Rusije 100%
@ElBandidoDeZorro SAD SE TREBA OGLASITI DA MACRON PODRIVA BIH ZBOG ULASKA U NATO
Macron je debil lik,glumi napoleona
Iz propale njemačke stižu upozorenja makaronima. Kažu nacisti da su makaroni prekuhani i da nema vrhnja dovoljno.
SAD SE TREBA OGLASITI DA MACRON PODRIVA BIH ZBOG ULASKA U NATO
Ne kaže se uzalud "Jak kao NATO". Još će puno vode proteći dok NATO bude (klinički) mrtav.
Bude li Makron svašta pričao poslaćemo mu berbera Skaku ''da mu ga skrati i i višak bac'' u Senu.
Imao je Hitler pravo sto je Francuski okupiro, a Amerikanci nisu bilu u pravu sto su ih oslobodili
DABOGDA MU HILMO DOSAO U RIZPA.
LOS JE U SUSEK, CIM JE NIOZE MUMA.
Macron se izgubio ko abdest...
Francuska misli da ce blokadom Z.B. zakociti ekonomski napredak Njemacke te tako ojacati svoju poziciju u EU. Liberalizacija statusa Z.B. Znaci povoljniju radnu snagu za Njemacku, kao i mogucnosti otvaranja postrojenja teske industrije u tim zemljama. Sto opet znaci dalje ekonomsko jacanje Njemacke. Francuska to sve blokira.
@GoriKufer Tako je bilo i 92-95, https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/132765/ispovijest_bivseg_oficira_francuskog_bataljona_kako_je_un_stitio_srpskog_zlochinca_tokom_agresije_na_bih_video.html. Francuska je zlo za BiH.
Kad neko ko je libetalan izjavi neku pomalo bombasticnu vjest onda je to TOP vjest. Da je kojim slucajem ovo izjavila ona koza, le pen to bi bilo normalno. Zakljucak da budale niko ne uzima zdravo za gotovo odnosno desnicare.
Europsko i euroatlansko jedinstvo nikad nisu podrivali francuzi nego njemci koji su izazvali dva svjestka rata...izazvali bi i treci da im amerikanci ne drze lampu iznad glave i budno ih motre
Njemačka se inače pita puno u vezi NATO-a, u pm. Malo više nego što se Željko pita.
Macron se malo pogubio.
Ako vam Turska izadje iz natoa, nato vise nece postojati. Samo mi nije jasno sto se Nemci bune, njima je zabranjeno vojno delovanje od 1945.
@VitezIstine-nije delovanje nego djelovanje, mamlaze