Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neće iver daleko od klade ;) ova nesjedi skrštenih nogu.
Marina je izoperisana samo tako.
Upravo sam htio isto napisati...na svakoj slici drugi dio glave nateko
Ustogljena kurava.
bila je jebizovna prije jedno 20tak godina. mada se dobro drži za starku
kako da je upoznam?
Vidi je, rodila je majka maloljetnica
Ja mislio Lepa Brena o.O Al' se zeznu :D
jao sta su joj uradili sa lica ...
Ma covjek je faca :), krcer 47 godina, a djevojka 28 :). Hehe, legenda. Mislim znamo mi sta je upitanju, ali dzaba je pored para, za ovo treba biti i malo lud. :)
mešćini izgleda starije id tate
Koliko ce biti "teska" ???
Aaaaa vidi joj lica, puno se novca ocigledno potrosilo na rekonstruktivnu hirurgiju..... A ako krene babinim stopama, Italijani ce pozeljeti da nisu osudili Berlusconija... "Opasna mala" tatina kcerka ili ti tatin sin :D
Izuzetno lijepe crte lica potpuno pogresno rasporedjene, sa nedovoljno razvijenim tijelom i ekstremitetima, uz manji manjak kilograma, jednom rjecju, living wreck.
E dzaba joj bogatstvo.
šta nam ove slike šaljete u ova doba, neću moći zaspat
ista caca joj..