Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saudijska arabija ser.e u 16. ta oduzeta prava nisu nikako po serijatu. poslanik Muhammed (s.a.v.s) je postavljao zene na visoke pozicije, ako su bile sposobne za to. da zena nema pravo glasa ili da ne smije voziti auto, nema veze sa islamom vec sa nekom glupom i primitivnom arapskom tradicijom.
this is a men's world...................prave sebi zakone kako im pase
Arapi su ostali vrijedni svom mentalitetu i tradiciji. To nema nikakve veze sa nekom religijom. Da mogu i dan danas bi smicali novorođenu žensku djecu. Žalosno je da takvo društvo služi kao kolijevka jednoj religiji. Poželio bi im da im se Muhamed vrati i pošalje ih sve u p.m.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
napredna saudija hahahaha
Glasam za onu pokrivenu u crnoj odori. Koju ??? Pa onu !!! Treću s lijeva !!!
JAo blago njima! :) :)
Uslikaju jednu i kopiraju je na sve plakate i izborne liste :D koju god da izaberu, moze bilo ko doci na njeno mjesto :D
Šta bi?!?!
One small step for man, one giant leap for mankind.
Ova njihova demokratija je šega. Nema ništa dok se šerijat ne uvede.
Pa kod njih i vlada šerijat.
@cptn. Pokušaj da me nasmiješ? U saudiji vlada šerijat?
gledaj balija sto su se upalili fol tolerantni treba uvesti serijat na ove komentare 50 biceva po ruci
ovo mora da je nekakav vic
Dali smo vam pravo glasa,ali hidzab ne skidaj! Demokratija na saudijski nacin!
Zbog cega biti biran ako ne mozes nista promjeniti...Kralj je zakon...
Čestitam !!