Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to su ti novinari...oni idu za senzacijama...oni svjesno izvitopere rijeci, a nekad i slazu, da bi postigli efekt senzacije i napuhali stvari sto vise...zato treba biti jako pazljiv pri citanju bilo cega...
Zena, kojoj je muz bio na tom kobnomletu, tvrdi da mu i dalje zvoni mobitel...kako je moguce da ga nisu do sad locirali!U pm i nasa tehnologija!
Joj vam glupog naslova, ba nekad ne znam sta e s ama desava :S Kako mozete staviti 1 ovakav naslov, nesto tvrdite a lijepo pise da ta tvrdnja nije jos dokazana! Da li se ikada brinete o osjecajima ljudi?
Tuga pa eto ti sta reci drugo.
Hoce valjda reci da su ih posljednji put radarom uocili sa Cape Verde. \"Komunikacija\" mozda nije najpogodnija rijec u ovom slucaju.
Fernando de Noronha i Cape Verde su na razlicitim stranama Atlantika. Ne kontam, ako je komunikacija prestala kod Cape Verde, zasto traze oko Fernando de Noronha?
Avioni su najopasniji poslije pregleda, sta od njih rade, bolje bi bilo da ih ostave na miru...