Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LECTORICUS DUDLICUS POKLAMFACUS
neka uzinad ba
lektore-unatoch se ti furas na ANthony Hopkinsa. Nego ufati se ti SICG i furaj na Kusturicu.
Jebene budale, koji ce nas kurac svrbit za iracane kad su oni bili srpski saveznici. Jebli sebe. Bler je naguzio Slobu, i mene nista drugo ne zanima
POMOS BOG VIVA DUCE HEIL HITLER
komentar
komentar
komentar
fuckin Blair aint no different from Bush....both together make a new Hitler.......Down with them!!!! Nobody fucks around with me!!!
da da... OSMAN uci svoj jezik evo ima vec godina dana... jadnice jadni!!!! Lektor je jedini normalan covjek ovdje... Ovo ostalo sve neka glupa balavurdija... cuj srbokomunisticko nasilje HAHAHAHAHA...
GUTA, haha, trebal' da ponovim isto ili da ne kvarim tvoj komentar? Lektore, dobro ti ovaj iznad shuknu. Evo ti jedno 'H' u sred glave. Unatoch je moj jezik a tebi ako shta smeta, ti ga sishi unatoch tome.
lektor popusi Cirilu i Metodiju i polizi dupe Vuku Karadjicu pa nam se vrati sa kojom pametnom.
Eto kretena. Blair se treba navoditi kao primjer mentalne bolesti.
Lektore, ti si se odgojio na 45 godina srbokomunistickog nasilja na bosanskom jeziku. Nije cudo kad ti je familija prije bila nepismena pa se dozivali ojkanje s brda na brdo. Slusaj malo Adila Zulfikarpasica pa ces se obrazovat.
nije prvi put da se skrene s teme, sta vam je dragi ljudi?! nismo zivotinje da se drzimo samo onog sto nam je receno, ljudi smo, razgovaramo, diskutujemo, nametnu se svakakva pitanja, sto povlaci svakakve odgovore, pa se tako pobjegne od originalne teme... cemu "napusite se" odmah?! "animozitet, periferne stvari, izadjite na ulice", evo bas sad kontam izaci na ulicu i reci svima da su idioti jer ne znaju kojim jezikom pricaju/mo! imam ja stvarno pametnijeg posla, ovo mi je razonoda :-) da razbijem monotoniju svakodnevnice i razmjenim "koju pametnu"... a kol'ko vidim i naucim koju psovku, razne nazive polnih organa.