Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed Iran,ovi samo traže način,kako doći do nafte....
-IRAN JE TRECA NAJVECA HELIKOPTERSKA SILA NA SVIJETU -IRAN IMA 5000-6000 TENKOVA(svaki kosta oko 20 mil.dolara) -IRAN JE NAJVCA EKONOMSKA I POLJOPRIVREDNA SILA UU TOM DIJELU SVIJETA -IRAN IMA PREKO 70 MIL.STANOVNIKA -Iran također proizvodi i vlastite tenkove, oklopne transportere, navođene projektile, podmornice i borbene zrakoplove
Alkoholičarsko-narkomanski genocidno-mafijaški sistem koji se skriva iza pseudonima \"republika srpska\" je već dovoljno izofiran, postoje mnogobrojni video-snimci o tome. Dalje, trebaju nam tako i video-snimci o genocidno-mafijaškoj tvorevini koja se skriva iza lažnog naziva ( pseudonima) \"izrael\".
Ukoliko cionistički monstrumi bilo koga napadnu, napad bi mogao najvjerovatnije početi noću. U tom smislu, poželjno bi bilo noćno izviđanje neba oko Izraela. Termovizija i infracrvene kamere za noćno izviđanje. Preporučujem Irancima da sve svoje raspoložive kamere drže upaljenima, i ako je moguće da budu povezane direktno na Internet.
Prisjetimo se informatičkog principa: JEDNA SLIKA, HILJADU RIJEČI. A ja bih da dodam: VIDEOSNIMAK, NEOBORIV FIZIČKI DOKAZ ZA HAŠKI TRIBUNAL.
Cionisti se najviše boje fizičkih dokaza o svojim zločinima. Zbog toga poduzimaju sve moguće metode da hrišćane i muslimane drže u informacionom mraku ... obratite pažnju da cionistički gangsteri i dan danas vode istu igru koju su vodili i u Njemačkoj i Austriji poslije prvog svjetskog rata. Ometaju kvalitetno školovanje na sve moguće načine. U tom pogledu čak je i Albert Ajnštajn bio cionistički monstrum.
Najmoćnije oružje na planeti nije nuklearno već informaciono oružje. U tom smislu, poželjno bi bilo oko Izraela postaviti što više kamera kako bi se cionistički režim stavio pod mjere nadzora. Humanitarci koji donose pomoć palestincima, obavezno da ponesu sa sobom kamere koje će biti po mogućnosti direktno povezane na Internet kako bi smo svi mogli promatrati zločine koji taj monstruozni režim planira izvoditi nad susjedima.
haha pa naravno da je dosla \"odozgo\" to hodze i popvi decenijama pricaju a zadnjoj objavi mozes to i procitati :) izgleda da su hodze to znale mnogo prije naucnika :) sto se posla tice , poslije ovog \"otkrica\" samo ce da cvijeta. ko ti je kriv pa ti nista ne kontas....citaj i uci ....
I Irek je radio na nuklearnom razvoju, pa od nuklearki ni traga...ali ni traga ni 1.000 000 ljudi! Isti princip ovi masoni i lizoguze hoce da primjene sad i na Irak.
Ti si strasno i do sad nevidjeno glup...
za mene su ipak najveci zlocinci serviani-ubice,pljackasi,genocidni olos,jad i bjeda ljubitelja bele tehnike
Prvo ih sankcionisu, zatim dobro sankcijama osiromase, nakon tih sankcija i siromastva stvara se razjedinjenost u narodima pa tih 70 miliona ljudi se svede na uzi krug prijatelja presjednika i armijskih generala... Tako je uradjeno u Iraku i Libiji i ispostavilo se kao veoma efikasno sredstvo za porobljavanje jedne zemlje... Sva tehnika i naoruzanje postaje bez ikakve koristi sem atomske bombe... Jedini spas Iranu je da je i naprave, kao sto je Sjeverna Koreja... A Sjevernu Koreju vise niko i ne pominje jer imaju atomsko oruzje...
@323 Koji Sveti rat u Bugojnu???Onaj gdje ubise nevina covjejka koji veze ni sa Amerikom ni sa Jevrejima nema....
DOK GOD JEDNA ISLAMSKA ZEMLJA NE DADE OTPOR AMERIMA NEMA SRECE ZA ISLAMSKI SVIJET ZATO MUSLIMANI UJEDINIMO SE KAO KRSCANI STO SU SE UJEDINILI U BORBI PROTIV NAS, NAPRIJED NEDZAD UZ TEBE SMO .
imam dojavu Ameri se ukopavaju, prodavnice prazne , spremaju zalihe nije šala Iran, ma po.se.rem se na VAŠ IRAN PORUKA AMERIKANCIMA pogledajte ove izjave pa pomozite opet kada vas budu molili....
ma ameri se usrali hahah
cuj ovog kaze nemate pojma na kog ste naisli...pa nakog oni ni izmedju sebe se nemogu. lafo oni sila...ameri mogu zgazit koga i kad hoce. Sve vam ameri nevaljaju, a eto dobar je Iran. pa kad je tako dobar sto se ide u njega ko u ameriku.