Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvari zovu potpuno obrnutim imenima
Kakav građanski rat, redaljka, samo što i zec nije na njih digo ku..c.
Sad nek Putin i Trump to podijele i stetu nadoknade jer oni kroje svjetski poredak sa dvojim poslusnicima.
sve je to zbog nafte
Ratna šteta u BiH je 500 milijardi dolara
Pri tom smo sve skupa dobili 50 milijardi u donacijama
A tek koliko je unosan bio... Nema ništa unosnije od rata, zavisi na kojoj si strani.
@RAMMSTEIN izvini što se kačim na tvoj komentar. Ne zavisi na kojoj si strani, rat je uvijek unosan kad je u pitanju materijalizam
Za amera da, vrlo!
Pola miliona sirijaca muslimana ubijeno od strane sirijaca muslimana Tačka
@MusstafaGaraggic i ponekog dobrovoljca iz evrope ;) ajd pogodi koji evropski "narod" najvise ode u rat
Kako je Sirija nekad bila bogata zemlja, kao i Irak i Libija...
@Anti-SDA Da si bio u Siriji, Libiji ili Iraku ne bi tako pricao, te zemlje su do 90-ih godina bile velika radilista, a o bogatstvu i ekonomiji da ne pricam, nisu proizvodile tehnologiju ali su je itekako kupovali, a narocito japansku!
@Anti-SDA Da si bio u Siriji, Libiji ili Iraku ne bi tako pricao, te zemlje su do 90-ih godina bile velika radilista, a o bogatstvu i ekonomiji da ne pricam, nisu proizvodile tehnologiju ali su je itekako kupovali, a narocito japansku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
agresija je i ovood strane amerike koja zeli samo naftu i slabe države u svijetu
UN cuj gradjanski rat sram vas bilo cionisti jedni.
Preko 3.000 bejha Muslimana je izginulo u Siriji. Ko zna koliko ih još ima tamo... Baš neki dan avio bomba od 500 kg pogodila Tojotu u kojoj je poginulo 6 jedinki. Jedan mužjak vehabija, dvije žene i troje mladunčadi. Kod Idliba. Nadamo se da uskoro sledi oslobađanje tog grada.
Nije koštao u milijardama. Nijedan rat ne košta milijardu. Rat košta mnogo suza, mladosti, mnogo mržnje koja se potroši. I na kraju koliko kog da košta plaća se onim najvrjednijim. Životima. Ko ga god želio dabogda mu u kući bio.
Naglasak na "gradjanski rat"... Eee moji klixovci, ima li kod vas iko mozga da napise svoj clanak, a ne samo translate/copy/paste?
Vjera mira i ljubavi... Ccccc
Šteta. Bila je izuzetno lijepa zemlja. Posljedice ovog rata će se nažalost osjetiti i narednih 150 godina.