Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@elementaal Srbi i cigani su braća a jevreji su očevi.
sieg heil
ime ti je primitvno
Upakuješ u slobodu govora i možeš vrijeđati koga želiš, upakujes u umjetnički performans i možeš vratiti nacizam
@pisofsit12 I to kakav
Za srbe i cigane najbolji lijek.
Opasan virus taj NACIonalizam ,to se trebalo sasjeci u korjenu ,sobzirom da nije siri se ko kuga iz drzave u drzavu i tesko ako uopste ce se moci zaustaviti.
@pidjameta.slipic Po cemu je opasan taj virus? Treba imati karaktera i znati koja je zdravija ideologija i zasto je potrebna narodu.
Mislim da je suvisno da pisem o tome, dovoljno je pogledati gdje nas je nacionalizam doveo 90 tih ? To je ideologija za mase koje ne razmisljaju zdravo, za njih je nacionalizam isto sto i nacizam .... ideologija koja stvara sliku da je jedan covjek,nacija....manje vrijedna od druge ,da pojedini trebaju nestati zbog "razlicitosti" vjere ,boje koze...ideologija kojoj krv visi u zraku a uznemireni psi rata reze jer su je namirisali...
Ovako mi ima da postavimo nasa tri konja da plase vrane po gradovima hi hi
pojava populizma i fašizma najavljuje kraj 35godišnje vladavine neoliberalizma .. u budućnosti će sve biti drugačije, možda čak i bolje za malog, običnog čovjeka
@Zilot .. kraj je tome, niko neće dopustiti nove fašističke i boljševičke revolucije, banke će morati oslabiti, a države ojačati .. prosječan čovjek će malo odahnuti, prije svega jer logikom stvari sve će biti manje dužničkih robova ..
Povratak nacizmu na mala vrata.
ma sto posto
Angela lutko...jes to ti...