Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI JE FASHISTA OVAJ GLUPSONER \"MILE THE KAKA\" !!! PA SAMO DODJI U DOBOJ... MA SAMO OKRZNI DOBOJ, PREBICEMO TE KO VOLA U KUPUSU, SMECE FASHISTICKO!!! \" PAMETNI & GLUPI NARODI\"???!!! \"PODOBNI I NEPODOBNI\"????!!!!! \"CRNI I BIJELI\"???!!!! SAMO JE HITLER GOVORIO TAKO, A POSLIJE NJEGA MALI PACOVCIC MILE THE KAKAN!!!!!!!!!!!!
can we kick it?
a druga je prica zasto islamskih zemalja nema medju 5 stalnih clanica vijeca sigurnosti. to je opet igra zapada. da ono Bogdom niko nikada nije otkrio ni razvio atomsku energiju, pa ni u mirnodopske svrhe a kamoli u svrhu rata. ima ono na zemlji dovoljno izvora energije i bez atomske.
i ti si mi mile jako pametan a dok su ti isti narodi razvijali medicinu kulturu astronomiju hemiju fiziku i td. evropa se hvalila kako ne zna ni pisati. i vecina pronalazaka je ustvari samo preuzeta od arapa i istocnih naroda od raznoraznih lijekova do parne masine. proguglaj malo pa onda pisi. a osim toga pogledaj malo koji dio svijeta se najvise gradi i razvija u posljednjih desetak godina i zasto :)
@doncorleone Evo turčine, expresni odgovor na ovo pitanje iznad - većina islamskih zemalja je nastanjena nesposobnim, lijenim i prirodno glupim ljudima, koji svoje bogatstvo duguju samo prirodnim resursima onog komada zemlje na koji su se, nažalost, naselili tako davno. U svijetu u kojem nafta ne bi bila potrebna, najveće postignuće lijenih arabera bi bilo čišćenje cipela bijelih gospodara. Pa zar takvi imbecili da budu u vijeću sigurnosti? Što se Indije tiče - valjda dovoljno govori o njihovom intelektualnom kapacitetu činjenica da su Britanci njima vladali sa 50.000 vojnika... Kakva šteta što je Bog dao tako bogat i lijep komad zemlje tako lijenim i glupim narodima...
ma ja...kao i do sada vidjeno u istoriji: izlaz iz krize: rat za ovladavanjem resursima nafta i narkotici
ma ja. a sto ce vama i braci vam ruskoj dalekometno oruzje. i kako to da medju 5 stalnih clanica vijeca sigurnosti nema niti jedne muslimanske zemlje i indije?
je.bat ce im ranci mamicu vidit cete uskoro
Iranski primitivizam! Tuzlak vjeruje serviranim informacijama o Iranu! Pa to je jedna od nekolicine država u svijetu koja nije pod američkom kontrolom! Rusi neće nasjesti na ovaj potez,jer imaju jako dobru ekonomsku saradnju sa Iranom!Plin i nafta su jako privlačni za naše drage Amere!
Tuzlak, za takve kao ti koji bi przili postoji pooosebno mjesto za przenjeČ pakao, dzehenem...kako god hoces :)
Nek si ti nama napredan, a za Iran cemo lako
Ma treba sprzit Iran sa lica zemlje, jer je previse primitivizma i zaostalosti u ovom svijetu.
pa pismo nije tajno ako mi znamo šta je on Medvedevu pisao :(
hehehehehehehe. bas tako izgleda da ima i kod njiHA Nemanja :P
HUSEIN (Nemanja) Obama