Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zašto je gđa Kormak američka ambasadorica u BiH protiv ulaska ilegalnih imigranata u BiH, jer o tome najbolje govori njena šutnja na činjenicu da se u RS-u provode policijske aktivnosti na sprjećavanju ulaska ilagalnih imigranata iz arapskih zemalja u ovaj entitet, pod motivom sprječavanja prolaska islamskih terorista u ovaj entitet. Je li se to Amerika otvoreno stavlja na stranu onih koji se protive prijemu ljudi, kao što je to uradio HNK i evo sada RS..
A sta si ti kao podrzavas ulazak ilegalnih migranata mater ti balisku
balijsku
Sve ce to oni platit. U Norveskoj je procenat silovanih maloljetnika naglo skocio nakon primanja “miroljubivih”. Nije ta bagra naucila na slobodu
Fake news. Navedi izvor.
I sve "miroljubivi" silovali?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo svijez primjer problema. Sinoc u mom gradu donijeli tri automobilske gume i zapalili na sred ceste sto ide kroz jedno naselje i sakrili se. Vatrogasci intervenisali i onda ih bagra docekala i bacala staklene flase na njih. Ovi nisu mogli raditi svoj posao vec se morali povuci i pustiti da gume izgore. Stecom nije bilo rizika od sirenja pozara bas tu. Sta reci?!
Srecom sad ce izbori u septembru. Nadam se da ce se "spavajuci narod" probuditi na vrijeme. U novinama i vjestima ne izlaze sa opisom ili etnicitetom onoga ko pocini krivicno dijelo, osim ako nije bas svedjanin. Sve se zataskava. Kazu: "Nije porastao broj krivicnih dijela, vec frekvencija prijava. Uvijek je ovako bilo, samo je frekvencija prijava porasla." 😂 Gdje vise prolazi ta prica?!😁
9000 problema svih vrsta. Radi se o hazarima iz Afganistana. To je stoka nevidjena. Zahvaljujuci njima, sad starije svedjanke white trash-izgleda nemoraju putovati u Gambiju da se podmire. Sve im je servirano u Svedskoj.
Arapi su stoka nad stokom, a Svedski muskarci su obicne pič**rine
Daj nek puste ljude nazad u Afganistan. Pa bolan ne bio za nekoliko dana im ističe ramazansko primirje, ako ne krenu odmah nigdje nisu prispjeli.
Ovo sa izbjeglicama je GLOBALNI Problem ljudi dragi. Znaci predstavnici svih zemalja EU + Amerika su napravili plan o dovodjenju " izbjeglica". Sa ciljem pravljenja problema i uskoro GRADJANSKIH ratova. Dozovite se i nemojte kriviti pojedine drzave i vlade. SVI su u talu. Informisite se o cemu se radi. Ovo je sve NAMJERNO. Trenutno su se sastali grupa BILDERBERG u Torinu i prva tacka im je tzv populizam. Shvatite da nam oni kroje sudbinu.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/06/08/misteriozna-bilderberg-grupa/
I jos nesto, uskoro ce internet biti strogo cenzurisan, zabranit ce sve stranice na kojima se pise o ovome. Informisite se nemojte cekati jer imaju stvarno grozne planove. I to ne za 10 godina nego uskoro.
Nikad se nece opametiti.
prosjecan klixas misli da je pametniji od svedjanina koji je zaduzen za ovo pitanje. da smo pametniji ne bi oni bili ispted nas bar 50 godina
Sve se mjenja u septembru...sve ankete pokazuju da ce svedski demokrati da dobiju izbore glatko....ovo im je zadnja sansa za spas..... i nas ceka ista sudbina...ovi gdje dodju inficiraju sve svojim bezobrazlukom... tacno se vidi slicnost sa srbima
Švedska nema djece i nacija je koja stari. Isplati se rizikovati jer ovi nemaju kud, a imače po najmanje petero :)
imaće*
Nije istina! Dozvoliće im se da ponovi zatraže da ostanu što nije ista stvar kao da su dobili dozvolu da ostanu u Švedskoj.
posteno, ko se potrudi moci ce ostati, ko ue lezihljebovic, taj nazad odakle je i dosao.
humano jest samo da ne ispadne ona:Hrani psa da te ujede.
human potez. nadajmo se da se švedska neće kajati nakon kakve luđačke eksplozije ili kamionakog slaloma