Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRUSITE AGRESORE ! KAO STO SMO IH MI BOSNJACI SRUSILI ! NE DAJTE SVOJE DO POSLJEDNJE KAPI KRVI !
danas je 25 04 a ne 01 04 Čudi me da strahuju kad su poslali tenkove u izvidnicu sa cviječem u cijevima
Ne moze sa nasim srcem i bosanskim inatom niko...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sto ih Cemerika filuje, majko mila!! Rusi im dali onolike pare (dok je Janukovic bio na vlasti) i oprostili onoliki dug za gas i sad strijepe od invazije! svasta...
@october gdje ti je tata sta radi?? imam neke slanine da mu poneses moze?
Znate sta??? Pored rata 92 i toga koliko je ko sta pomogao da se taj rat zaustavi,jedino sto mozemo uraditi je ispeci kokice i gledati.Isto onako kao sto su oni gledali kad je kod nas rat bjesnio.Istinu na vidjelo rusi pokusavaju da provuku dio ukraine na Bosanski nacin. Vjerujem da ce taj dio ukraine u najgorem slucaju biti slicno rep.smrdskoj u BiH.
Kako je, paša moj, šta ima? :)
PODRSKA NARODU UKRAJINE
pa borte se, jb.m vam patka
hrvoje.hrvatinic.92 25.04.2014. u 23:07 42ma nešto mi sliči kao kad je JNA uvodila red u "svojoj" domovini Ovaj mi hrvoje lici na dragan covica stoj podmazivo avijone kad su ravnjali vukovar i Osijek..
slanina za bajram 25.04.2014. u 23:06 Odgovori 54hahaha cuj bahlija kazu obi se odbranili hahahaha a mi imamo 49% U KOJOJ NESMIJETE NI PRSMRDITI haj reci dje si pa da vidis smijel mo il nesmijemo,reci mjesto kafic ulicu il ustanovu koji ce mo znak raspoznavanja,da vidis smijesl li rec ko si kad budes u vreci..
Tebi to bar nije problem izaci iz 24 posto teritorije,hahahahahaha
@goran.gogic.904 kako 24% ? Ko se to ocjepio od BOSNE I HERCEGOVINE ?
Pa vi niste normalni. Pljunete na ruku koja vas hrani, krenete sa nasiljem, prvo ignorišete, a potom napadnete 8,5 miliona svojih gradjana (etničkih Rusa) i sad hoćete da Rusija sve to mirno posmatra. Pa ja ne znam ko je ovdje lud materemi.
SAMO SE ALAHA BOJ LJUDI NIKAD
Dovela vas ulica na vlast,obilato nagovarala Amerika i njeni uvlaciguzi iz Evrope,imate vojsku,policiju pa se branite,necete valjda sad i vi da kmecite,povukli ste macka za rep i ostavljeni na cijedilu a sad kusajte sto ste zakuvali a sve u interesu prekookeanskog prijatelja koji vas sad brani bas onako kako je nas Srbe branio brat Rus.
proruske snage privele tim vojnih posmatrača koji su putovali sa misijom OEBS-a, navodi američka agencija. ---------------- "vojni posmatraci",..ono,... samo fin naziv za legalno spijuniranje i "na tvoje oci subverzivno djelovanje" :) To su oni "promatraci' sto znaju "Hej Danka, Danka,..ko je kriv od naseg rastanka".
Marko Kraljević 1st 25.04.2014. u 23:08 Odgovori 24Па нормално да требате страховати. Рус кад звизне шамар, па ту ни брада више не nazalost nisu rusi genocidasi kao vi pa da opale po civilima kao vi 92 i do kraja 95.
hrvoje.hrvatinic.92 25.04.2014. u 22:52 26danas je 25 04 a ne 01 04 Čudi me da strahuju kad su poslali tenkove u izvidnicu sa cviječem u cijevima E hebiga ti se ofira da si genocidas nisi mogo izdrzat da se ne ofiras hrvoje..
mir tamo. nemoj da vam ja dodjem
Па нормално да требате страховати. Рус кад звизне шамар, па ту ни брада више не расте.