Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinski nacisti pokazuju pravo lice. Kakve veze ima religija da je ti zabranjuješ
Jesi li ti novi?
Pravoslavna sekta je obična špijunsko-teroristička organizacija na čijem je čelu dugogodišnji djelatnik KGB-a. Kao i SPC, nema blage veze sa onim što religija propovijeda - bacaju anateme na ljude koji žele prestanak rata i blagosiljaju nuklearne glave. Čisto Zlo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To znaci da su ukrajinci nakon sto su promjenili kaledar promjenili i vjeru
moderno pokrstavanje
Kad će i kod nas zabrana tzv. crkava, spc, hkc i ivz?! Svo zlo je počelo od njih a i danas traje.
Samo me zanima aku tu sektu zabrane u Ukraini je li ona i kod nas onda zabranjena ili imaju ovi odavde pravo na veto
Ukrajinci su ponosan narod. Na zalost ukrajinom trenutno vladaju naci- unijati koji su davno prodali veru za veceru. Sljedbenici bandere i ostalih kvislinga.
E sa ovim zakonom će potpisati kapitulaciju Ukrajine! Sada ih rijetko ko spominje, lagani nestaju!
Isto kao i Izrael u Palestini, dali im ljudi sve nakon II svjetskog rata i sad im ovi preuzeli sve, tako i ovaj Cifut Zelenski, doveden da istrijebi provoslavlje iz Ukrajine i istjera narod koji je prije 12 godina se 60% izjašnjavao kao Ruski, a 76% da priča Ruski jezik... Svijet je čudo...
Uče od demoNkratskog dijela svijeta.
Problem pravoslavaca je što su povezali vjeru i nacionalnost. Tako im se i crkve zovu: SPC, RPC, ..
Pa i Engleska crkva se zove.............engleska (Church of England).
To je ispostava moskovije koja je sve nego crkva, crkva koja radi protiv drzave, stjeciste spijuna, agenata, pa i sam u moskvi im je bivsi kgb agent kao i zuti patuljsdti pinc. Kgb kartel vodi cijelu moskoviju sekularnu i duhovnu vec preko 20 godina.
Putin je i napao Ukrajinu zbog ovoga ako se ne sjećate Ukrajinci su htjeli napraviti neki novi sistem pravoslavne crkve odvojen od Rusije i to je bio okidač za napad i sad opet se ta tema vraća u drugom paketu ili drugim rinecima žele opet izazvati reakciju Rusije i tako opet privuci paznju na sebe jer u medijima Zelenskog nema od kako je poceo masakr Izraela nad Palestincima.
Putler je napao Ukrajinu jer je željela pobjeći što dalje od moskovitskih KGB šamana i psihopata poput Dugina i putlera. Nek je rašistima sretan i hairli povratak u Srednji vijek. Ko god želi s njima u taj mrak, nek izvoli.
"NIKADA ne vjeruj Jevreju" - Nikola TESLA
Ovo je jedino preostalo Zeljenskom i pijunima da mogu pljuckati Rusima pod prozor a i to zakratko. Ukrajina je dobila slobodne ruke da bude samostalna pod uslovom da ostane neutralna. Nikad u zivotu nisam pomislio da cu biti na strani Rusa koji su oduvjek kaskali za civilizacijom a vrijeme je pokazalo ko je stvarni neprijatelj covjecanstva.
promjeni im cifut drzavu
Moze UKRAJINSKA zastava ili izraHELLska na zgradu vlade u BAJNA LUCI, idemo DodiG, podrzi HRISCANE u Ukrajini i PALESTINI! Znamo da CIONISTIMA rentas vilu na DEDINJU, dok narod struze ono malo sa dna TEGLE! Najveci Jevrejski SIN u PRAVOSLAVACA u Republici Bosni i HERCEGOVINI!