Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista agresija! Ruska gamad.
Licemjeru jedan u Siriji ista situacija pa ne kazes da je agresija terorista na tu drzavu... sto ne mogu vas laznih moralista
sta je ista situacija majmune? jel u Siriji neka vojska druge zemlje dosla da ratuje ili su pojedinacni dobrovoljci iz raznih zemalja dosli? Pa po tvom bi onda mi Bosnjaci trebali optuziti Rusiju,Grcku,Bugarsku i Rumuniju za agresiju na nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
To mudonja!
gledati kako se vlasi medjusobno ubijaju...neprocjenjivo...
vlatko upravu si, valja imat muda za ovo...to se zove ljubav prema Domovini!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Frki02 kazoo mi gde si video da navijaju za Ruse a ako je i istina zar ne pise da su Srbi odstrelni golubovi u Kijevu. Posveti se bolje malo pisanju kako ce Ameri morati konacno da priznaju da divlji zapad nije moguce igrati sa Rusima i da malo moraju da nauce sah i matematiku. Pre nego sto izvuku pistolj sad ce malo da laju a onda da savju rep pa da kazu ukrajincima znate bolje samo da im date Krim nego pola Ukrajine. Nazalost tako je to u novom svetskom poredku a i vi a Srbi su samo uzputna steta.
E gresis, malo bolje se informisi jer izgleda nisi razume kako je Hruscov dao Krim Ukrajini kao Tito vama republiku a Srbe iseljavao u Vojvodinu da zataska Jasenovac. I sve to posle drugog svetskog rata i umesto da kaznjava krivice i krvnike on ih jos nagradjuje. Dali si procitao da je Rusija i prestonica ruske drzave jos u 11 veku bio Kijev. Naravno to te nisu ucili u skoli kao ni puno drugih stvari.
A gde ima pravde? Vi muslimani/bosnjaci mislite da ste centar sveta. A u stvari ste bili za podkusurivanje istoka i zapada. Jel vi mislite da je zapad hteo da vas zastiti, a sta je uradio stavio vas u torove i na neki nacin napravio golubove. Ko veli kad ste hteli evo vam drzave ali racun ce biti bolan. To sad rade i Ukrajincima, finansirali nerede a u stvari samo da napakoste Rusima. Ne nosi se sut sa rogatim a pogotovo kad pola stanovnistva su Rusi. Jel ce neko normalan da dize spomenik coveku koji je pobio silne Ruse u koncentracionom logoru. Sta to govori da iza svega je mrznja kao i kod vas pa gde tu vidite buducnost. Bolje komsije preko ograde nego u istoj sobi. Niko normalan ne zeli rat osim izgleda vas ili ste mislili da ce svi leci na rudu. Jel mislite da cete biti sretni, a pogotovo sad kad Ukrajina kljuca? Svi se okrenite radu pa kad dodjete kuci umorni sa posla necete imati vremena za sranje.
Agresija - visoka politika - borba za plinovode - naftovode - strateški izlaz na more - mnogobrojni porirodni resursi... a svako iole normalan zna da se Putinu i rusiji čisto je.b.e za ruse na Krimu...
Ima damu ko katedrala
Sloboda za Ukrajinu!!! Ukrajina je zemlja vlastitog naroda a ne Ruska kurva!!! Rusi mars u Rusiju!!!
Mislijo sam do maloprije, da u Bosni neće više biti rata. Ali dok čitam ove komentare, shvatam da se Srebrenica, Ahmići, Tomašica itd. bez problema mogu ponoviti.
Ovako jednog dana ce se i protiv Srbije dignuti Rusi... nije nikakva izazivacko-prijeteca poruka državi Srbiji i njihovim građanima, nego ova situacija jasno pokazuje, na šta je ''sila'' u ovom slučaju ruska spremna. Bog vas čuvo Ukrajinci i svakog poštenog čovjeka i naroda na svijetu.
Vidi se kako se vojniku pri kraju snimka potrosila baterija od mobtela pa otisao da dopuni :)
Mrzim ove "velike" koji misle da je čitav svijet stvoren samo za njih...
samo ako sse zapuca,preci ce to na cijelu europu i polako kod nas,,,,,srbi su to,vidis da ih banja luka podryava....svasta bi bilo
STOKA ISTI KO CETNICI
Kakvi ba 'ruski specijalci'!!!? Ma ovo su ruski che/talji. Sad sam 100% siguran odakle su Srbiji instrukcije dolazile, kako da vrsi kolonizaciju, terorisanje, pa na kraju i agresiju na susjedne zemlje.
ovo ce se gadno zavrsit,pola Ukrajne su Rusi i podrzavaju pro Rusku politiku.Sad Rusija kaze da je usla vojskom jer brani svoj narod..a u sustini brani svoj ekonomski,nationalni,politicki i teritorijalni interes...i doci ce do rata..slicno kao kod nas sto je bilo..pod parolom da se brani jugoslavija je ober ss cetnik leutnat milosevic poklo pola Balkana da ostvari ideju velike srbije...i opet popusio..
Nedajte se Ukrajinci !! Potpuno ista situacija kao i u Sarajevu 92e !! Upad u Policijsku Akademiju i odvozenje oklopnih vozila i oruzja , a ovdje upad u Mornaricku Akademiiju !! Ne dajte se !!