Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi. Nema više diplomatski imunitet. Djecu školuju u Americi Evropi a u Rusiji kradu i kradu i izvlače novac... Sad se dobro zagebali...
A gdje Putin?
Vjerovatno ne mogu njega zbog predsjedničkog imuniteta, ali čim Putko siđe s državne sise neće moći nigdje maknuti od ukrajinske potjernice.
Lijepo je to. Ne možeš zaspat, a da ne pomisliš hoće li ti neko po noći prislonit prigušivač na glavu. Ili da ne smiješ izaći iz stana ili kuće. Ili da će tvoje dijete biti na meti tajne službe...
Hahaha.Sad ih love gdje stignu.Hahaha
Fataj bandu.Hahahaha.Pa jarane sta im putko priredi.
Podržavam hvatanje Zaharove, ali nikad isporučivanje...
Ako treba pomoci pri "fatanju" ove Zaharove......
Премијер Украјине Денис Шмигаљ изјавио је да је снабдевање електричном енергијом прекинуто скоро у целој земљи.
Ma ne sikiraj te se dace Dodik drzavljanstvo rs😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Doći ćeš i ti na red odvratna Ruska kučko.
Više ukrajinski političari uradise za pola godine, i to još u ratnom stanju, nego ovi naši političari u 30 god . A ovo se pogotovo tiče ovih Bošnjačkih političara, ovi ust@ski i c€tnixki političari ipak dobro rade svoj posao po rasturanje BiH
Fasciniran sam brutalnošću ukrajinske odbrane i morala, zaista brutalno, nisu pokleknuli ni sekunde niti su pokazali dozu straha, tako i treba sa agresorom samo u kost!
haha kako su ove po turcene muje re tardi rane. to je zaostalo hiljadu godina za civilizovanim svjetom. pored interneta i silnih informacija oni ovce paglu pojma nemaju o nicemu. to je primitivno. nije ni cudo da su im zene dimije nosile one burke do prije 50 godina.
Da si Bog dom išao u školu ali šta je tu je, sviraj frulu čobane.
@gooUser1665315510 Mišu, javi se imenom i prezimenom pa daj svoje mišljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se Ukrjaina očisti od agresora Rusija će na granici imati možda i najjaču vojku na svijetu jer nakon ovoga Ukrajina će sve ulagati u ovjsku i odbranu, da ne spominjem hermetički zatvorene granice prema Bjelorusiji i Rusiji. Ukrajina će biti brutalna.
komedija
Rusi gađaju civilne ustanove, a Rusofili izašli iz pelena pa se raduju.
Očito da je bombardovanje krimskog mosta greška.Rusi su satrali elektroenergetski sektor teškim borbarderima što sam pretpostavio da će učiniti.Mediji uglavnom pišu o iranskim dronovima koji su ovdje beznačajni.Znači Zelenski naredi napad na most rizikujući odmazdu.Nema sisteme Patriot niti druge dalekometne PV sisteme jer su mu S 300 uništeni prvih dana.
Za koga onda glumac radi ? Za ukrajinski narod ? Sumnjam.
Ovdje je cilj eskalacija po svaku cijenu i uvlačenje NATO-a u sukob .A sad nastavite aplaudirati Kurcosvircu koji nas uvlači u apokalipsu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)