Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepote jutros na posao, bez one svjetine i gužve.
Cionista Zelenski je postao toliko odvratan da sad navijam za Rusiju
U jeku slanja vojne pomoći Ukrajini cionisti otvaraju novi front u Palestini i vojna pomoć se preusmjerava cionistima za ubijanje civila i rušenja Gaze kao i sam fokus zbog čega je Ukrajina pala u drugi plan.
A zasto je Zelenski kriv, ato nije dizvolio da pokore zemlju. Tko je koga napao
Svaki rat iz prakse traje 4 godine..
Zasto ne proglasite mobilizaciju, vec hodate po turistickim drzavama. Mislite da se vam neko drugi drzavu braniti
Uspostava mira nece znaciti kraj ruskih pretenzija za novim teritorijama, vec samo predah. Rusija rusi svjetski poredak uspostavljen nakon 2 svjetskog rata i povelju UNa.
Od prvog dana rata bilo je jasno da će se na kraju sjesti za sto i pregovarati, ali moralo je poginuti na stotine braće Slovena i moralo se utrošiti milijarde dolara na naoružanje.
Od prvog dana rata bilo je jasno da će se na kraju smesti za sto i pregovarati, ali moralo je poginuti na stotine braće Slovena i moralo se
Mozete zavrsiti rat bez druge strane, porazite njihovu vojsku i natjerate ih da potpisu kapitulaciju Nije uspjelo Hitleru i Napoleonu a eto Zelenovski umislio da moze 🤪
Americi i Bajdenu nikako ne odgovaea neki ruski proboj i zauzimanje teritorija od strane Rusije zbog izbora. Neki pregovoti su moguci tek stedinom sljedrce hodine a do tada ce puno majki oplakivati svoje sinove
Jel ovo onaj sto je smijenjen radi korupcije?
Zahjebao si se druze, nema pregovora vise. Rusi polako ciste naselja bez zaletanja. Cekaju alijansa da prikljuci u borbe, ukropi su unisteni.
Koliko si sretan zbog toga? Možešli to uopšte opisati riječima? Haj skoncentriši se i pokušaj, baš me interesuje.
Ne širi defetizam sa tolikim milijardama možete planetu pregaziti.
Do novembra u svakom slučaju nesmije prestat rat do izbora u USA.
Ukrajinci imaju dvije opcije: živjeti pod ruskom čizmom ili pod ruskim bombama.Neće tu još dugo biti mira.
Kako se tamo krade sve što dodje.Mi smo mala maca kako oni vole ukrasti
Rusija se samo moze srusiti raspadom federalnih drzava