Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti oni imaju stotine milijardi, niti bi vam milijarde nosile puške protiv Rusa. Bolje je suočiti se sa realnošću i poštediti ukrajinsku mladost.
Kao Bošnjak želim od srca pobjedu jer će time biti uzdrman cijeli zapad. A tim zapadom upravljaju Židovi.
mescini da ovim ukrajincima nije stalo do svoje zemlje. svugdje ih vise nego na liniji . jos ce reci da im mi dodjemo pomagati.
Samo reci kol'ko treba. PayPal?
Ubite se onda
I opet poslije svega ce morati dva kepeca pregovarati o prestanku sukoba i opet ce cigancit pare za obnovu drzave..rupa bez dna koja nas je gurnula u recesiju i skoro u siromastvo..
E da su nama davali ovoliko devedesetih, ne bi se zaustavili do Beograda...
Hoš 300 mlrd? Daj se skulirajte. Pa hajde da okupimo od Putina onk što oteo. Koliko ste do sada primili mijardi, mogli smo to kupiti. Barem se bi ginulo.
Pa ti uđi u EU, kad tad ti Rus dođe i pita "Gdje si ti ono moje pare trošio?"
Da su Bosni dali 1% donacija vaših i !zr@elskih .... uuuuuuuuu
Pa ko te grebe, đe si kreno? Bez one stvarke u svatove ne ide, izgrebaće vas Zapadnjaci😂😂🖕
ZNATE STA U NJIH JE VELIKA KORUPCIJA I ONI CE POSLIJE RATA SVI MILIONERI POSTATI JER TOLIKO SU NOVCA DOBILI I DOBIVAJU GA I SADA I VIDJECE SE REZULTAT
Pa predajte se sta pizdite ,a svercate oruzje
Potpisujte prinirje..
a ko vas yebe vise... izgubili ste rat jarane Amerika vam nanijet ne moze
Mozda bi bolje bilo da EU te tri milijarde eura preusmjeri za dobrobit svojih gradjana, a vi se skinite svijetu sa grbace. Rusi su svakako po vasim medijima spali na lopate. Dakle, ako mozete pobjediti zelim vam svu srecu, ako ne mozete pregovarajte, predajte se, radite sto hocete, samo vise sjasite.
Zasto eu ne posalje svoju vojsku i okupira sto je ostalo ukraine....svi zadovoljni i rusi i eu a ovako ovim prokletijama malo citav svijet sto im salje nemilice
Pa potpišite kapitulaciju i krenite s putinom na eu, možda vam se to vise isplati svakako govorite ruski jezik a ne engleski,njemački ili francuski
Ne moze ni to, ne daju sefovi sa zapada. Najplodnija zemlja svijeta za ibradjivanje je vec u zapadnim rukama.