Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je stvarno postalo smijeso međusobno se pravoslavci poubijase
Zar ti Rusi ne gube rat na svim frontovima?
Kakva propaganda za budale, nemoguce je da citav svijet pise protiv putina a on i dalje po svom. Nesto tu ima dublje sto mi obicni smrtnici ne znamo, nisu dzaba zabranili ruske kanale po evropi, zapitajte se sami zasto
I nacisticka propaganda bila je zabranjena. Nego, gdje se ono ide u zatvor na 15 godina ako izgovoris nesto protiv zvanicne verzije?
I to si procitao ili na tv-u gledao. Zapadnjacka propaganda ! Ne opravdavam sta se desava, al de malo mucni glavom i prokontaj neke stvari, ne samo na prvu sta procitas ili na tv-u vidis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 faze vole ovakve price. Jovo jesil se prikacijo na NET ?
Jesul' ih pobili kao i one vojnike sa Zmijskog otoka? Ili kao što su 'Rusi' na početku agresije oklopnim transporterom zgazili auto? Samo da podsjetim da se na kraju ispostavilo da je transporter bio ukrajinski i da su namjerno zgazili djedicu koji je vozio jer su mislili da je dezerter. Kasnije se pojavili članci da se zaglavio volan u transporteru. Ne zna se koja strana više laže, ali ovo je smiješno kako 'nezavisno' izvještavate o svemu.
Zele , samo gazi rusko fasisticke agresore . Deri stoku nepismenu
Zna se ko laze cim zine. Ruskoj stoci zivoti njihovih vojnika ionako nista ne znace - propagandisti dresiranih kremaljskih medija im trube kako je poginuti super /za sirotilju, naravno/, a sef Wagnera ruga se svojim poginulim borcima dok ih gleda u vrecama, naslagane ko cjepanice. Cisto Zlo.
Istina. Nista me od orca ne cudi.
Poraz teško pada....
Rusi se počeli međusobno ubijati....