Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija,Islamski svijet, Kina,Indija,Juzna Amerika, i Afrika protiv Zapadne Evrope i Amerike. Formira se novi svijetski poredak i globalna dominacija Amerike i Zapadne Evrope tako i konolonizacija Islamskih zemalja propada. Bolji dani dolaze za Islamski svijet.
Ma i mi u Bosni bi zivjeli normalno samo da nam je zajednicki neprijatelj. Hoce li se Bosnjo i Srbo ikada pomiriti.
Jadni Ukrajinci.Spičili lovu Američkih poreskih obaveznika,osvojili karinu i usput izgubili 100 000 vojnika za par mjeseci.Ovo je gore nego vic o zeki koji je zaglavio u granju pa ga vuk natego :D
Jes' jes', nebi ba ukrajinci prodavali donacije. Cista laz. I nasi isto tako nisu prodavali humanitarnu pomoc svom narodu za vrijeme rata. Tobe jarabi!
Zelenski kmeči kad se njemu krade zemlja a palestinsku kaže treba svu uzeti.
Bitno je da oružja ne manjka,nek se stoka sitnog zuba može tamanit.
flautajte ga i vi... pali ste mi u ocima zajedno sa rutaljskom bagrom.... ravnajte se do besvijesti... win win za svijet
Sve je ovo maslo amerike,ukraine i izraela u oba rata
Muslimani i pravoslavci zive normalno u Rusiji kao sto bi mogli zivjeti i na Balkanu samo da su ovde ljudi normalniji. Ovde se i dalje vjerski navija ciji je Bog pravi zato i imamo tenzije kroz istoriju a vođeni koristoljubcima kojima ne smeta da se bogate sa drugim vjerama(nacijama). Kada budete skontali da je Bog jedan a mi smo svi samo plemena na planeti... Juce gledam snimak Palestinaca dok ranjenu djevojku koja se od straha uneredila guraju ko stoku a vikaju Alahukeber..
Zapitam se kako se kunu u Boga a mogu zlostavljati slabijeg od sebe.. Ok shvatam da su im Jevreji oteli drzavu , nisu ni Jevreji cvjećke, oni na kvarno igraju uvijek ali grijeh je prizivati Boga a zlostavljas , ubijas pri tome koje god vjere bili .
Davno sam ja rekao da ce u buducnosti Ukrajina postati veliki problem za EU i Amerikance.
Do juce je bila prica da samo Ukrajinci otimaju rusko oruzje. Sad odjednom Rusi imaju zarobljenog oruzja.
Svaka cast rusima, nisu kurvice kao vi. Hendikep je veliki sto je glavni propagandista Rusa na ovim prostorima tornjak iz Laktasa, da je samo neko iole pismen i normalniji prvi ja bih uz njih bio
Nema veće laži od zapadne propagande i veće diktature od zapadne demokratije
zato u rusiji imaš slobodu govora. Jest da se uglavnom u sibiru praktikuje, ali je tu.
Ukrajina nikad manju podršku svijeta nije imala od početka rata. Zelenski najveca svjetska varalica.
I vi ukrainci serete,Putin nije budala kao ni Erdogan, šta imaju Židovi koje pomaže Amerika tražiti u Palestini u zemlji kojoj su dobro primljeni u Drugom svjetskom ratu.Amerikanci su najveće zlo na zemaljskoj kugli.
Do sada sam saosjecala sa Ukraincima jer uvijek sam protiv onoga ko prvi napadne ali je sramota da kazu Rusi ih naoruzavaju pa treba neko jeli da budu zdrtvene ovce da ih pobiju a ko vas snabdjeva takvim naoruzanjem to ne pricate sa ovim umanjujete osjecaj zrtve da ste
Slažem se stobom ljepotice :)
Treba Putinu prijavit Dodika da je dao podršku Izraelu!. I Erdoganu!
i oVe Ukrajince da hoce vise Rusi sravnit