Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će kod nas početa hapsit ove što zagovaraju odcjepljenja i referendume? Smijem se opkladit da je i ono pisanje grafita protiv jevreja u Mostaru da neko pokušava da iscenira ovdje da je stanje slično kao u Ukrajini da bi raspiso referendum i slično.
Ovi sto zagovaraju multietnicko Sarajevo ( BiH ) rade upravo suprotno i najveci su neprijatelji BiH.
@sr_chavez Poslije Slovenije ko ti je branio da glasaš na referendumu za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu pa da ne pravite rata i belaja? Do sad bi bili ekonomski makar ko Austrija.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva ukrajinska vojska - sad ce njih nasi neustrasivi cetnici srusiti.
- ovo gore je naravno sarkasticno Cetnici su neustrasivi jedino u slucajevima kada treba ubijati nenaoruzane civile ili povratnike. A ovako u vojnim olujama i akcijama isticu se u disciplini maraton u pravcu Srbije - u ovom slucaju Rusije.
Cetnici su nadaleko poznati po svojoj "hrabrosti". Ukrajinci garant ne znaju da su cetnici otisli pomoci braci Rusima, jer da znaju sumnjam da bi smjeli pokretati ikakve vojne akcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
Dugo su i ukrainci sanjali da him zapad odradi njihov SAN,ako se ne probude ode san u Moskvu koja zagovara gdje ima jedan rus to je Rusija,podjela zemlje neminovna a mozda i gore za nas BIH su isti.......
samo udri tu rusku agresorsku kopilad..........
Kako moze biti pod opsadom ukrajine kad je to ukrajina ?
rusoljubac ?
drugovi i drugarice, vidim ovdje neki srbi ne podrzavaju slobodu i oslobodjenje Ukrajine, a podrzavaju okupaciju Rusije, e sad se pitam dali bi ti srbi podrzali da Kosovo okupira Presevo??? A ne znam drugovi sta srbi imaju sa Rusima, Rusi su pravoslavci i kakve veze srbi imaju snjima???
Jesam seronja evo vidite me mene http://www.index.hr/forum/5/politika/tema/331157/ratko-mladic-se-usrao-u-gace.aspx
Naprjed ukrajinci, cjeli svjet je uz vas, rokaj tu rusku gamad
Free Ukraina Free Vojvodina Free Sandzak Free Presevo
hehheheh
tuzlak, ti si sigurno neko agresorsko-genocidno kopile, cim tako balis i pjenis na ove slobodarske parole
Ovo je teritorija Ukrajine, i moraju je braniti. Dobili su Krim i izlaz na crno more, šta hoće Rusi više?
treba poloviti četnike i nahraniti izgladnjele đukele sa njima
Ukrajinci treba da brane Ukrajinu kao sto su i Bosnjaci odbranili 23 posto BiH.
@lik @ernand i to kazu oni koji drze 24 posto teritorije a i ta vam je data za zelenim stolom npr sarajevske prigradske opstine.
Tako treba ukrajinci protjerati agresorsku gamad..Ne dajte svoje... Bosna i Bosnjaci nek vam budu primjer, makar i goloruki branite svoje do posljednje kapi krvi....
Nista ne kukaj nego se zahvali amerima sto su zaustavili rat 95 sad bi bili na Karpatima..
Mislis oslobadanja Slavjanska od cetnicke okupacije...