Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski teroristi su uhapsili gradonacelnika Melitopolja pod optuzbom da je anti-ruski nastrojen, jer nije htio kolaborirati sa agresorima. Zamislite tu ludost i fasizam?!
Uvesti kao obavezu u osnovno obrazovanje BiH da svaki đak pogleda svih 11 filmova Avde Huseinovica, snimljenih po istinitim događajima u vrijeme Srpske agresije i srpskih zlocina u BiH. I da svaki osnovac ureže u pamćenje istinu, a ne da im ispiraju UM sh-i plaćenicki mediji (vecina njih) koji djeluju u BiH
I time da spasimo buduce generacije, da ne budu kurbani za 20, 30 godina. UREZATI IM OD MALENA ISTINU U PAMĆENJE 🇧🇦🇧🇦
Sve iste fore koje Dodik provodi od Dejtona pa do danas u BiH i mi se pitamo ko stoji iza njega...
Referendum na srpskom jeziku znaci objava rata.
Jasno je kao dan da je Rusima stvarni cilj rasparčati Ukrajinu kao što je to uradio i Hitler sa Poljskom 1939. ili Jugoslavijom 1941. kad je pobjedio. Dio je potom anektirao sebi, dio ostavio u para-državama. Tako će i Rusi.
Jevrej Zelinski i njegov Jevrejski tim i velike Jevrejske korporacije uz pomoc korumpirani politicara pokusavaju ukrasti Ukrajnu od Ukrainaca -- kupiti je za sitnis i od Ukrainaca napraviti jeftinu radnu snagu i bezkucnike. Jevrejske korporacije zele doci do bogatstva, rude i nafta, sume, plodne zemlje....!! Zelenski je vec u inostranstvu i javlja se iz studija koji je uredzen kao prizor iz Kieva.
Ti bio tamo, pa znas
Nema nikakve slobode medija u EU to su gluposti dok god si osudjen da primas one informacije koje vlasti odgovaraju. Ta ista EU zabranila ruske medije, RT, Sputnjik........zasto? Usput, evo ovdje RT Deutsch https://spbtv.online/channels/rt-de.html
RT Englisch......... https://rumble.com/vwbbjn-putin-announces-special-operation-in-donbass-special-coverage.html?mref=qnnu&mc=mbuvt
Da je sreće, komentari na temu ukrajinskog rata bi bili zaključani. Stavovi većine korisnika prelaze sve granice normalnosti, širi se zlo, mržnja i netrpeljivost.
Tacno, a isto mislim I za ovu histeriju oko rata u BiH
Samo im hebite agresorsku mhater i vraćajte ih fashisti Putinu ugljenisane!
Referendum po referendum i tako ce vas i ugasiti. Izgleda ukrajini najbitniji samo Kijev sacuvati a sto im rusi po drzave uzese nikom nista.
Bosna 1992-1995 no.2
Ukrajinci tvrde,Cnn,Bbc svi nešto tvrde,iznose činjenice a gdje su dokazi,vi i vaše tvrdnje..de mante se više ..
Traktorista smiri zivce sta si zabalio.
Selo moje ljepše od Pariza.
Od pocetka sam svima govorio da je glavni Putinov cilj celo ukrajinsko primorje. Kad im to Rusi otkinu onda je gotovo s Ukrajinom. Na taj nacin Ukrajinci ce biti odseceni od sveta. Zamislite situaciju sta bi bilo s Hrvatskoj kad bi joj neko oduzeo celo primorje. Propast.
Dokaz da g.tvorevinu treba uništiti.
Pravoslavni genocidasi svi istu igru igraju. Napadni, pobi narod, okupiraj i onda pocnes tvrditi da samo ispunjavas volju stanovnistva.
Uhh kako bi voleo da sam sada s braćom Rusima u Hersonu ili na aerodromu Gostomelj
Ne brini. Svi cete biti zajedno u dzehennemu. Osim onih koji se pokaju i krenu pravim putem.
Lutak, sto ne ides, ko to brani.
i oni opet tvrde hahahah Na dana kad nesto ne "tvrde"