Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, meni ovo kao u onoj reklami: Znaš, a onda je svizac zamotao čokoladu... :-(
Dokaza bez. Kao sto su prije stavljali dijelove videoigara kao dokaz da su nesto srusili
Postoji telegram i dokazi. Ruski blogeri slikali i objavili. Ne vjeruješ rusima ?
Slava Ukrajini 🤪
avioni kao i tenkovi su proslost, avioni su postali glineni golubovi za moderne protivvazdusne odbrane a tenkovi lahe mete za sisteme navodenja.....
Tako je generale zato Rusi sada lopatama ratuju
DONJECKAJA NARODNAJA REPUBLIKA
Slike srušenih aviona?
Za tvoju informaciju postoje. Primi moje saučešće. Objavili su ruski blogeri na telegramu. Sad će onaj klovn od portparola reci da su zbog neispravnosti sletjeli na livadu. Svi živi i zdravi.Levatu ima i slika Mi-8 koji je došao po pilote (mrtve i žive).
Valjda je I neki pilot pogino, da vise ne poleti Ukrajinskim nebom. Il koji Ukrajinac ,svejdeno je samo nek gamad gine Mada mi je za nijansu draze kad Ruj3 tore
Prošle godine ste pisali da su Rusima ostale još 3 rakete, da nemaju municiju te ratuju lopatama. Tako da je i ova vijest vjerodostojna i istinoljubljiva ko i plandemija nedavno!
Postoje slike aviona. Postoji slika helikoptera Mi-8 koji je došao po pilote. Objavili su ruski blogeri. Primi moje sačešće.
Rat je i nijedna strana ne prolazi bez gubitaka. Sad ce Rusi manje da salju avione a vise hipersonicne rakete.
Sve bi ukrajinci rekli kako bi zapad dao im pomoc, ali to poglavije knijge porocitan i iza zapada. Adios Ukrajina.
Ko u ovo jos vjeruje? Ni sami Ukrajinci ne vjeruju u ovo!
Vjerujem ja. Ruska borbena avijacije u ovom ratu skoro i da ne postoji. Jesi li se pitao zašto? Da kontrolišu vazduh, ne bi 6 mjeseci jedno selo zauzimali. Volio bih i da se ameri nekoga boje prosto radi neke ravnoteže ali Rusi su nažalost 60 godine iza i daleko od druge vojne sile.