Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro... 'Baba zarobila 25 elitnih ruskih vojnika','seksipilne ukrajinke odvlačile pažnju ruskim vojnicima dok im se spremala zasjedau kojoj je ubijeno 80 ruskih vojnika i 300 zarobljeno', 'deda iz Kijeva zadavio golim rukama ruskog generala'...
Ukrajinci su srpska braća više nego Rusi, ali prodani Zelenski nije. I Crnogorci su srpska braća, ali prodani Milo nije. Svakom normalnom čovjeku treba da bude žao nevinih ljudi, koji ginu za tuđe interese. I smo imali takav žalostan rat. Zar nije Komšić pucao na "svoje" i oni na njega.
Podijelio informacije s vojskom koja je potom uspjela uništiti flotu. Valjda uništiti konvoj. Čisto sumnjam da se ruske krstarice, podmornice i razarači kreću magistralnim putevima.
Srbijanski botovi su, vidimo, vrlo aktivni u komentarima.
Kad im djeca provaljuju taktiku, ovi Rusi nek se ufate krampe i lopate i krompira
Joj navale sns botova na klix haha
Što se đikani pale na ovo
ucite dijete da ucestvuje u ubistvima, bravo. da ste pametni pobjegli biste svi iz tog ludila. ovako ste svi ubice samo "iz dobrih" razloga. sve ce to ostaviti trag na svima vama "heroji"
Haha još da piše da je u tom momentu Iron Man naletio odnekle i pomogo u rasturanju kolone..
Jel ruski zlocinci jos napadaju Kijev ili su presli u Poljsku?
Sasvim je sigurno da ima prenapuhavanja s obje strane, ali ne mora znaciti i da je sve laz. Ja licno nit vjerujem nit ne vjerujem.
divna priča, sav sam se naježio...
Ukrajinskii Bosko Buha!
E ebiga sad stvarno…mucite cijelu evropu i postat ce te gori od korone
Ovi malo ratuju pa malo šetaju ja rata i q...
Propaganda je čudo ali zar Rusija šatro 2 sila svijeta ne može već mjesec dana da zauzme 3 sela oko Sjeverodonjecka da okruži Ukraince? Kkava je to sila, i kakav je car Tinpu? Za to vrijeme Đike padaju u nesvjest jer im svako urinira po svetinji Rusiji a mokri snovi o srpskom svetu se osušili preko noći.
Kakve nam sve bajke stizu iz Ukrajine 😂😂
ja sve vise pocinjem da vjerujem da se rusi stvarno brane