Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija će moliti za mir, kako je krenulo...
Na kliksu i ostalim mejnstrim medijima mozda, odes na telegram i prica je potpuno drugacija. Ne branim Ruse, ali nesto sumnjam da bi Amerika npr. dozvolila da joj Meksiko leti ruskim avionima po granici.
Nisam Srbin, ali vala nisam ni toliko glup da me Amer ubijedi da ce Ukrajina pobijediti Rusiju. Zali Boze obicnog naroda koji gine, ali nek ih postave za sto ko i nas u Dejtonu, pa ko te pita jel pravedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo rokaj. Dušu im uzmite.
Boli Ruse k. još jedna podmornica više, hajd.
Bošnjak sam i nisam ni na čijoj strani ali bi bolje bilo za cijeli svijet da Rusija ne izgubi nisu oni agresor bar ne u mjerama kako to EU mediji predstavljaju naravno da ima zločina. Ukrajina podržava Izrael u grnocidu nad Gazom Ukrajinci se slikaju na frontu u Gazi šalju oruzije Izraelu smatraju Izrael žrtvom kao i sebe oboje su američke bebe. Nije ni Putin zlatan al nije ni pobio milione muslimana na b. Istoku
Ništa na snimku nisam vidio, samo reklamu!?
jel opet ukraina pobjedjuje ?
Ostali samo dugmići
Kome XATO po kuci hoda imace osjecaj lazne sigurnosti, ali ce mu djeca kao i Ukrajinska za visoku Stejts, UK, EU, Aszrayil oligarhiju da krvare. Dok ce oligarhija na crvenom tepihu sve vrijedno da pokupi i prikupi. Drzave vise nema da narod brani tu je EU da te sahrani.
sad ce rusi reci da je na njemu bilo 1000 ukrajinskih zarobljenika
Imaju rusofili za ovo objašnjenje;"brod jeste potonuo ali bio je ionako star i Rusima su Ukrajinci samo učinili uslugu kad su ga potopili 'ta će Ukrajinci😂
🤣
Brod je moga prevesti teret od 600 tona. vise ne moze😂
Čime će sad na NATO?
lijepa vijest kad mordor gubi 😊
A štaš, agresor je, moraš tako