Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 2 sedmici Aprila slijedi apokalipsa, za wagner I rusku armiju. Ukrajinska vojska ide na istok.
Ja sam isto siguran da ce Ukrajinci uskoro potuci Ruse do nogu, Rusi nemaju nikakvog motiva ratovati za bolesnog izbotoksiranog patuljka.
Imas dojava kakvih španske druge lige?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po objavama na klixu Ukrajina komotno može proglasiti pobjedu i kraj rata
Fino odi na kurir ili telegraf. Tamo Rusi drže Kijev još od prošlog marta.
Koliko Vas u Klixu plaćaju da prenosite ovakve vijesti kao neku naznaku da Ukrajinci pobjeđuju? Zašto ne prenosite vijesti kako Rusi čepaju Ukrajince? Imate kanal na YouTubeu koji se zove Tribun Timur pa gledajte malo ko koga tu uništava. Najnovija vijest je da Ukrajinci nemaju više doktora da spašavaju živote na ratištu dok ruska vojska zarobljenim Ukrajincima pružaju prvu pomoć. Počeli su Ukrići da pucaju po šavovima. Pozdrav iz Tuzle.
Uu al deru. Klix propaganda, kolko vas placaju za ovakve textove ? Realnost je brutalnija. Pogledajte na telegram aplikaciji par kanala da vidite sta je realnost. Uzas jedan kako vojnici tamo ginu. 80posto koji su poginuli nikad nisu vidjeli neprijatelja. Ne znaju ni sta se desilo. Ovo ludilo treba da stane. Ne likujte nad ubijenim, to su ljudi, ocevi, braca, muzevi... Strasno
Svjetska pozornica! Veliki brat! Sateliti i dronovi. Modrene rimske arene sa hiljadama gladijatora.
tako treba,pričajmo preko nišana sa fašistima
Rat traje dok municije ne nestane 😁
bezveze... rat nije djecja igra sa sretnim zevrsetkom... ima svega
Britanska je tuga pregolema, nekad bili glavne baje a sas glavne babe
Ovi svaki mjesec objave po jedan snimak, toliko ih često uništavaju.
Naslova oštetili minobacač čudan rat
Ljepota za vidjeti.
Rokaj Samo rokaj
Dobro obuceni sa odbrim oruzjem. Cak i onaj srpski dobrovoljac sto su objavili hvali ukrajinske artiljerce.
U jbt, oštetili minobacač. Kakva moć!
Op op orci, malorusi i mikrorusi. Ubiše vas mrski Ukrajinci mrskim engleskim oružjem :P Vratite se u Mordor, tamo gdje vam je mjesto