Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Glavna prednost novog drona je, Pravi se bez sofisticirane tehnologije, bez skupih materijala.'' hahahahahhahhahahahaha jesu glupi ovi fasisti sa zapada, to mogu samo svojim ovcama prodavat. Ili drugim rijecima, ovo smece ne moze dagadja nekevojnemete, negogdje pogodi pogodi, znaci napravljeno za terorizam. Zamislite da neka drzava palestincima daju ovo, odma bi atomsku bombu bacili na tu drzavu ovi licejmerni fasisti.
kakva je ovo skalamerija jos motor od tomosa u njemu
Uzeti mustru za kod nas da se prave
Ovo leti na principu optimizma.
Leteca borbena stalaza
Bgm bi vam i Grunf pozavidio😁. On bi još samo dodao njegovu staru "Ako želiš pobjediti, ne smiješ izgubiti". Samo naprijed🦾🦾
Predaj te se lakse ce vam biti
E sa tim ćete zajebancijama pobijediti Rusiju. To priliči onom komičaru Zelenskom.
Ovi bar imaju te letjelice Bosna nema ništa
Sta je ovo sve te j havava
Ekskluzivni snimci, slava Ukrajini https://www.youtube.com/watch?v=sDophusF6To
Nek koriste letece lopate MH459 kao Rusi…
Odvrneš točkove i nosače, a za polijetanje koristiš mini katapult sa gumom. Tako povećaš domet za 100km. A ne treba ti ni pista od 50m za polijetanje, pa možeš startati direktno sa linije fronta. To ti donese još 30km dometa. Nisam inžinjer avijatke, niti sam iz vojne struke, ali ovo na slici sigurno nije taj opisani dron.
Kada su dva vojnika predstavljali ove dronove, novinari ih pitali: jeste li ih sami pravili ili vam je neko pomogo’?
Leteći Tomosi
i kod nas bi ovoliko kostao :) sperploca - djaba, motor - 600 km i malo eksploziva