Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam još čuo da Ukrajina i Zelenski traže mir, da traže pregovore, da spominju stradavanje vlastitog stanovništva, glad, nexostatak lijekova itd kao kad je rat bio kod nas. Nego samo daj oružje daj pa daj.. Jel još kome ovo malo čudno
Izmisljen rat da se preko njega izvrsi tranzicija. Idu pare na istok ko lude, svi u krizi al prebacuju. Isto tako i vojna oprema. Neki dan gledam Zelenskog i kaze izvinjavam se zapadu al smo morali iskoristiti 3 rakete koje su poslali jer je ipak rat u pitanju. Onda dodaje da je i par vojnih vozila moralo biti unisteno. I to nije sve kaze da dvije zgrade koje su srusene u ne znam sad kojem gradu moraju da ostanu srusene jos neko vrijeme. U sustini ovo je cirkus.
Onda al jezera kao uzivo snimanje sa ratista u ukrajini. Panika sve je unisteno nista nije ostalo, a u pitanju je ogromno polje bez ijedne kuce i na sredini polja 2-3 eksplozije na istom mjestu. Cirkus.
Cudan rat u najmanju ruku…on trazi odgodu placanja kredita a ove sezone fudbalska liga u Ukrajini starta ponovo…
I sad ja treba da vristim da podržavam ovog idiota? Za šta da za podržavam,za ubijanje? Valjda treba da traži da sukob prestane,a ne da se dodatno ubija? Šta smo mi dobili ovdje? Eto vam teritorija,svi odoše kad vladaju luđaci
Daj mu pare, oruzije, i na kraju ce izgubit rat, mrtav bit. I jadni narod vracat pare
Ja tebi prst a ti hoces ruku 😂
Svi će mo mi platit kredit ukraine…
Lećom cak što brži pad. Pun mi vas je k i korone i rata i Ukrajine i Rusije. Mrs svi u tri lijepe. Ne možemo se 3 godine sastavit, sad našli vi da nas karate!
Dao bi ja vama embargo, pa da pravite oruzje u garazama. Imate internet na liniji ha ha ha
Poraz Ukrajine je poraz citavog svijeta. Ne kao zalostan cin, vec sramotan. Ko ce da pravda tolike gubitke? I ko ce na kraju da obnavlja Ukrajinu? Vec sad treba preko 50 milijardi dolara da se obnovi, a isto toliko se potrosilo u naoruzanje, a ne nazire se kraj! Stete ce ici preko 500 milijardi, sa devastiranom zemljom kako sve to da se vrati? Da se tektonske ploce mogu pomjeriti, neka nose Ukrajinu I Rusiju van Europe. Neka se prikljuce Amerima...
Odo i ja zaratit s kim valjda mi zamrznu kreduu
Hahahahahaa nema ništa od zamrzavanja kredita.Dace vam EU novi kredit da repogramirate stari novi ce biti sa vecom kamatom al šta ces tako je kako je.Naravno bice oružija koje ne morate platiti odmah kasnije platite žitom ,plinom,naftom i drugim resursima.U ovom ratu ginu Rusi ali ginu i Ukrajinci , a EU i SAD uzimAJU li uzimAJU lopatom.
Brate ima Forza i lute ne sikiraj se
Trazice svi uskoro
naravno da se svi sada povlaxe jer znaju da ce ih ovi kad-tad rastrest, ljudi ni ne znaju da svo oni naoruzanje sto im salje amerika je na kredit??
a sta ce se desit ako ovi ne budu likvidni
Samo se rokajte s rusima bice vam svi krediti odpisani