Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" saopštio je premijer narodne Republike Donjeck Aleksander Borodaj." " pripadnici policije napali su ukrajinske snage " Totalno GRAMATIČKI neispravno. ispravno je: " saopštio je glavni terorista teroristčke organizacije u Donjesku.." " pripadnici terorističke (proruske) organizacije napali LEGALNE snage Ukrajine."
Znaci pada i Donjeck, ovo je trebalo davno odradit, a dosad se drzava mogla i stabilizovati...
Nisu mi Rusi jasni, toliko su govorili o tome da ce braniti Ruse u Ukrajini a nista...Vjerovatno djeluju sankcije zapada. Kako god, naprijed Ukrajina!
Politicka prica kao i medijski spinovi su jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo, a najcesce i suprotno. Nevjerujem da su sankcije imale toliki utjecaj, Rusi su uzeli sto je za njih najvaznije, a to je Krim i Sevastopolj. U ostatku Ukrajine su pokusali i dalje pokusavaju isposlovati neki vid decentralizacije i autonomije proruskih oblasti kako bi i dalje ocuvali svoj utjecaj tamo jer znaju da otimanjem Krima zauvijek gube i teoretsku sansu da ikada vise na demokratskim izborima na vlast u ostatku Ukrajine dodje proruski lider, al ne vjerujem da ce u tome uspjeti...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa stavrno ....srbi, rusi, cifuti... pa ima li I jedno mjesto na svijetu gdje ih nekom nesrecom ima a da oni ne prave probleme...!
Nisu oni jedini koji prave probleme...
irak,libija,egipat,avganistan,nigerija,sirija itd...................
PRIKAŽI ODGOVORE (1)