Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ove slike, čitam tekst i jeza me prolazi sjetim se našeg rata i nije mi dobro. Svi koji žele rat u kući im bio samo to mogu reći
Bosna ovisi o ruskom plinu koji dolazi preko turskog toka. Ruski plin će sigurno poskupiti ili će Rusi samo zavrnuti ventile zbog sankcija ili vlastitih interesa, uglavnom bosanska industrija će nadrapati što zbog plina, što zbog poskupljenja struje. Ljudi nisu ni svjesni kakav ekonomski udar dolazi BiH zbog ove ruske invazije. Europi slijede nestašice i poskupljenja, a BiH čeka duplo gori pakao neko Europu jer je BiH apsolutno o svemu ovisna.
JADAN je onaj kome je ZAPAD pomagao ...... Meni nije jasno u sta su se Ukrajinci uzdali ? Helikopteri slobodno lete nigdje protivavionskog naoruzanja ..... O CEMU JE ZAPAD ONDA PISAO DA IM SALJE DEFANZIVNO NAORUZANJE !!!
Nažalost nevin narod će da gine za glupe ideale i za miljardere, sotone vladaju ovim svijetom.
Mislio sam da neće kad ono prc.
citam komentare na nekim stranicama i kako srbi se slave i podrzavaju ovu akciju.. stvarno ne razumijem sta je sa vecinom iz tog naroda! jesu li ludi ili zatucani? drugo ne postoji..
U Harkovu ne može biti većeg sukoba jer je grad proruski nastrojen, kao i Odesa i to je taj potez u kome bi otpor Rusima pružili jedino oni koji su dovedeni sa Zapada Ukrajine a ovi stanovnici prstom neće mrdnuti jer im je Ukrajina sistematski ugrožavala prava prošlih godina (zabrana ruskog jezika i drugi vidovi diskrminacije).
Rekli su Ukrajinci da ostaju da prkose, biće najpametniji kad se vrate kad sve završi, znamo mi koji smo ostali u ratu kako pobjegulje bolje prolaze. Ne vrijedi ginuti ni za kakve interese, ipak bolje da bježite.
Sutra su Rusi u Kijevu Zivi bili pa vidjeli
Izgleda da slikanje britanska ministrica obrene na ukrajinskom tenjku nije dalo nikakav rezultat,
Kako je moguće da je NATO protiv Srbije koristijo sve resurse a u Ukrajini ništa?
@Danube zbog nezavisnog Kosova
Sve? Jesi li ti normalan haha ... Sa svim resursima mogu srušiti Rusiju
Nije lagana situacija ali na muci se poznaju junaci, bolje da se predaju Ukrajinci ako se ne misle boriti. Sad ili nikad je prilika da nauce ruse lekciju i izbore se za svobodu.
Dusa samo da zaboli. Previse pametujemo. Bolje da sutimo kad pomoći ne mozemo.
Strašne stvari se dešavaju Ukrajinu su gurnule u rat SAD i Nato i sad su ih ostavili na cjedilu.
Rusi nikada nisu izgubili nijedan rat i našla se Ukrajina da napada njihov narod i da postavlja NATO rakete, a Rusi je stvarili. Ovo je jasna poruka svima koji žele u NATO. Rusi zapad dozivaju pameti.
Izgubili hladni rat.
Znači da ima šanse da Srbi iz BiH i Srbi iz Srbije zarate između sebe 🙏
podrška ukrajini uz nadu da će joj svijet pomoći. ukoliko se ogluši sutra je ruski zlotvor pred njihovim vratima. ruse treba odstraniti iz svih međunarodnih udruženja i tretirati ga kao hitlera.
Prvo vješala za Novalića, Solaka i Hodzica, pa tek onda mogu da razmišljam o svijetskim problemima...