Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina granatira nuklearku mjesecima. Rusi je kontroliraju Ako rusija digne nuklearku u vazduh, nato se ukljucuje Sto znaci da rusi imaju 0 razloga da je dignu u zrak, dok je ovim drugim ofanziva propala i jedino sto je ostalo je ovaj false flag. Ovaj zelenko je izlapio totalno.
Ukrajici sibaj po nuklearci jesecima. I sad ukrajinci najavljuju da ce Rusi napraviti havariju u elektrani? Dobro, jesmo li mi stvarno toliki debili??? Ali ovo je bas ozbiljno pitanje. Koliko zapadnih fekalija mozemo progutati?
Hajajajaja hoce nacisti definitivno da sruse, to im je jedini izgovor da koliko toliko opravdaju rasulo od kontraofanzive, ali totalno rasulo do sad ne vidjeno
Ova ukrajina je zlo za citav svijet,ima i drugih ratova po svijetu ali se o Ukrajini cijeli svijet o jadu zabavio ,koja je to bagra
Činjenica, Rusi ušli u tudju zemlju i ubijaju, pale, ruše i uništavaju sve pred sobom...po tvom komentaru, trebaju dići ruke i reci evo pobijte nas jer mi smo svakako bagra? Ja kakvih idiota diše isti zrak znaci Bože
Ako pratite neke od nezavisnih novinara koji su u Ukrajini I Rusiji oni tvrde da će Ukrajina napasti elektranu. Zašto bi je Rusi uništili?
Moraju dici na visi nivo, jer pomalo rat blijedi.
Ukrajinska kontraofanziva zavrsila je u kanalu kako je i bilo ocekivano. Svima je jasno da je game-over, jedina sansa za Ukrajinu je da uvuce NATO u direktan rat. Sljedece sedmice je zasjedanje NATO-a u kom ce biti predlozeno da se ukrajina primi u nato odmah. To vrlo vjerovatno nece biti odobreno od kamare clanica. Drugi nacin je da se derne elektrana, sto nije ni malo iznenadjujuce. Sretno svima.
Što god da Allah odredi biće ..Što da se sikiram ..
Klix pun rusolizaca i rusopušača ...Rusi vam nisu braća shvatite ..ne gradite politiku i ljubav na vjerskoj osnovi
Kakva vjerska osnova? Pa imaš li ti mozga?
hahaha, renat nacio grah i vidio da ce sutra ukrajinci napast ne zaporizje. e svasta.
Fino se igrajte
I ovo ce lobi iskoristi da je bolje kupovat ćumur struju nego nuklearnu koja je 100x jeftinija Jer mora se od nečeg placat zivot na visokoj nozi
Postavite koju i ispred parlamenta BH
Zao mi je obicnih ukrajinaca ali vode ih pravi teroristi i nascisti + NATO koji ih usmjerava. Kako moras biti glup ko tocak da vjerujes da Rusi samo sebi izazivaju nuklearnu katastrofu. Ko tocak.